reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny mam pytanie;) juz przed ciaza mialam takiego "niby" zylaka tzn pojawial sie jak przeciazylam noge, albo kiedys po zajeciach z masazu konczyn dolnych (jak jeszcze nie wiedzialam ze go mam).. no i tak byl i znikal;) teraz wyskakuje coraz czesciej, a moze nawet jest caly czas - nie sprawdzalam. Jak wyskakuje to troche boli mnie noga, tak jakby ja rozpychalo. Czy ktoras z Was tez tak ma? Mam powiedziec o tym lekarzowi czy sie nie przejmowac poki jakos bardzo nie dokucza? Co myslicie?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Powiedzieć. Mnie co wizytę położna podczas pomiarów pyta czy nie mam żylaków, czy nogi nie puchną itd. także może to istotna informacja :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Dziewczyny mam pytanie;) juz przed ciaza mialam takiego "niby" zylaka tzn pojawial sie jak przeciazylam noge, albo kiedys po zajeciach z masazu konczyn dolnych (jak jeszcze nie wiedzialam ze go mam).. no i tak byl i znikal;) teraz wyskakuje coraz czesciej, a moze nawet jest caly czas - nie sprawdzalam. Jak wyskakuje to troche boli mnie noga, tak jakby ja rozpychalo. Czy ktoras z Was tez tak ma? Mam powiedziec o tym lekarzowi czy sie nie przejmowac poki jakos bardzo nie dokucza? Co myslicie?:)

no jasne że trzeba powiedzieć. W ciąży często się zdarzają niestety. Nwm ale chyba powinnaś nosić pończoche uciskową;) żeby się nie robił większy;)

w57vyx8dubspq12k.png

Cześć dziewczyny. Ja dzis wyladowalam w szpitalu [emoji58] miałam straszny bol brzucha po prawej strony i sie wystraszylam okropnie... pojechalam na izbe przyjęć i zatrzymali mnie na obserwacji. Zbadali dali zastrzyk rozkurczowy i kazali lezec. Lekarz mowi ze tak czasem jest ze lapie skurcz ale wszystko dobrze. Jak dobrze pójdzie jutro wychodze!

oar8w1d38ata6tlq.png
Bez wyglypow dziewczynki...3mac sie dzielnie i nie myslec jeszcze o porodzie[emoji4]

To sie tyczy kazdej z nas..wiec odpoczywac ile sie da

Powiedzec bo powinien to miec wpisane jako( zylaki i obrzeki)

W razie czego do chirurga naczyniowego po rajtki uciskowe - tez wlasnie musze isc niedlugo po nie

Co za fatalna noc. Obudziłam się o 2 z bólem brzucha, na bank wzdęcia. Kurcze, ale nigdy tak mocno nie bolało, każdy ruch strasznie bolesny. 3 godziny nieprzespane [emoji27] nic wzdymajacego nie jadłam i takie problemy..... Teraz jest odrobinę lepiej ale dalej boli. Macie coś sprawdzonego?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Co za fatalna noc. Obudziłam się o 2 z bólem brzucha, na bank wzdęcia. Kurcze, ale nigdy tak mocno nie bolało, każdy ruch strasznie bolesny. 3 godziny nieprzespane [emoji27] nic wzdymajacego nie jadłam i takie problemy..... Teraz jest odrobinę lepiej ale dalej boli. Macie coś sprawdzonego?

Ja mam jelito drazliwe odmiana ze wzdeciami więc jako weteran polecam naczczo letnią wodę z cytryną działa cuda!

w57vyx8dubspq12k.png

Dzieki Dziewczyny:) bo ja to zawsze wszystko bagatelizuje i mysle ze jakos to bedzie :p wizyta co prawda dopiero za miesiac, ale powiem na niej o tym zylaku:)

Herbata z kopru włoskiego. Pije codziennie i mi pomaga. Mam mega wzdęcia nawet, gdy dłużej siedzę.

Olka_i_fasolka pociesze Cie, bo u mi zrobily sie zylaki sromu... [emoji26] odkrylam to ostatnio i pierwsze co to sie przerazilam, ale kiedys juz o tym czytalam i wiem, ze to sie zdarza. [emoji20]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry