reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny ktore sa juz na L4 i płaci wam Zus w który dzień oni robią przelewy?Czy płacą jak chcą?
Jak chce. Zależy od pracodawcy kiedy przyniesie L4, np mojego od 2 tygodni nie ma jeszcze w ZUS :/

Jednak już jest :)

f2w3rjjgwqepia0h.png

reklama
Ja dzisiaj wolne od pracy wiec... czas wziac sie za porzadki! Dzisiaj bardzo trudna misja przede mna- mam plan zrobic porzadek w garderobie, czyli wyrzucic 3/4 rzeczy ;))

Suelen baaaardzo sie ciesze ze wszystko ok i wychodzicie do domu!:)) oby teraz juz bylo tylko lepiej!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Ja dzisiaj wolne od pracy wiec... czas wziac sie za porzadki! Dzisiaj bardzo trudna misja przede mna- mam plan zrobic porzadek w garderobie, czyli wyrzucic 3/4 rzeczy ;))

Suelen baaaardzo sie ciesze ze wszystko ok i wychodzicie do domu!:)) oby teraz juz bylo tylko lepiej!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Ja mam takie porządki za sobą wszystkie ciuchy których nie założę w przeciągu 1,5 roku to do wora zostawiłam kilka luźnych ciuchów kilka rozpinanych swetrów i ciążowe

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

Suelen, nasze kciuki mają magiczną moc! Super, że wychodzicie [emoji16]

Ja dziś mam przypływ energii, zrobiłam porządek w szafie i znalazłam jeszcze kilka rzeczy, których już chyba nie będę nosić. Dam młodszej siostrze [emoji4]
Zmieniłam pościel, wstawiłam pranie. Zamiotłam i umyłam podłogę w całym mieszkaniu, teraz siedzę i czekam aż wyschnie. Potem musze umyć lodówkę, bo coś w niej pachnie [emoji6]

A po południu idę na warsztaty dla przyszłych mam [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Aaa i u mnie jest tak, ze placi mi pracodawca, a zus pozniej oddaje. Z tego co kojarze. Mam zawsze i w terminie i w calosci wyplate.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Vanilla kurcze ja swoje dziś ściągnąłem a Ty mnie podpuszczasz ;-)

Saulen rewelacja!!

Ja jestem na swojej działalności i ZUS wypłaca mi w 30 dzień za złożone zwolnienie

Do góry