reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej wrocilam z polowkowego 100% dziewczynka :)

oar8s65gmlqg37sx.png
Gratki :)

reklama
Zoja ja mam wrzodziejace zapalenie jelita. Za chwilkę się odezwę na priv .. dasz radę :*

Co do wakacji się nie wypowiem bo pewnie spędzę całe na ogródku koło domu. Ale tam mam jak na Mazurach więc mała strata :) jestem pod wrażeniem ile z was podróżuje po górach, myślałam że morze jest bardziej oblegane latem ;)

Aa i wizyty! Super, że udane! I super że dziewczynki :) widzę, że każda sie z córci dziś ucieszyła :)

To super bo u mnie jest 12... Az strach pomyslec co bedzie dalej :/

Ciesze sie bo mamy synka i teraz marzyla mi sie dziewczynka [emoji4]

oar8s65gmlqg37sx.png

Może uda się zrzucić dzieki karminiu i stesie. A to woda Ci się zatrzymuje, czy ciążowe zachcianki?
Bo mi w 1 pod koniec dużo doszło bo puchłam jak gąbka. skończyłam z wynikiem 15kg. A żeby było ciekawei to moja babka mnie się pytała czy w tej ciąży TEŻ TYLE przytyje??!!

Może uda się zrzucić dzieki karminiu i stesie. A to woda Ci się zatrzymuje, czy ciążowe zachcianki?
Bo mi w 1 pod koniec dużo doszło bo puchłam jak gąbka. skończyłam z wynikiem 15kg. A żeby było ciekawei to moja babka mnie się pytała czy w tej ciąży TEŻ TYLE przytyje??!!
15 kg to nie dużo tylko prawidłowo. Mi lekarz wyliczył , że najlepiej z moim BMI przytyć od 11 do 20kg. Im większe tym mniej, ale bez przesady niektórzy tyja 30kg i więcej.

Gratuluje wizyt :)

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Ostatnia edycja:
Raczej jedzenie ze strachu przed mdlosciami... Wczesniej musialam jesc co 2 godziny bo momentalnie rzygalam i tak mi sie zoladek przyzyczail :(
Chudniecie przez karmienie i stres u mnie nie przejdzie... Stres zajadam [emoji14] taki typ [emoji14] ale ciezka praca i bedzie dobrze takze spoko nie martwię sie az tak bardzo

oar8s65gmlqg37sx.png

Raczej jedzenie ze strachu przed mdlosciami... Wczesniej musialam jesc co 2 godziny bo momentalnie rzygalam i tak mi sie zoladek przyzyczail :(
Chudniecie przez karmienie i stres u mnie nie przejdzie... Stres zajadam [emoji14] taki typ [emoji14] ale ciezka praca i bedzie dobrze takze spoko nie martwię sie az tak bardzo

oar8s65gmlqg37sx.png
To ja na odwrót ,jak coś zjadłam to bolał mnie bardzo rzoladek ,i przechodziły suchary i herbatka. A nie daj Boże coś mlecznego ,5 min i biegunka.

reklama
Do góry