reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiem wiem dziewczyny, rozum swoje, a ciało swoje.
Chyba że źle interpretuje i się czymś zatrułam po prostu, ale nic mi nie przychodzi do głowy.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Dzień dobry!
Po intensywnym weekendzie odwiedzania dziadków padłam wczoraj i spałam twardo 12 godz! Teraz piję kakao i motywuję się do wstania [emoji4]

Madzien , powodzenia w szpitalu i szybkiego powrotu do domku! [emoji110] [emoji110] [emoji110]
A wizytującym też powodzenia, nie stresujcie się, na pewno wszystko jest dobrze [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Statystka potwierdza się nadal. 16 dziewczynek, 14 chłopców. No i coraz mniej Mamuś takich co jeszcze nie wiedzą.
Gratuluję wszystkim nowo ujawnionym ;)
7c8d496eef0ee36d332ea86c2f16dbe3.jpg

oar8pg4n1kii9v0d.png
No to mozecie mnie dopisac....
Marzenie - chlopak, przeczucie chlopak, zabobony chlopak, usg dziewczyna

Jestem po wizycie...juzcwiem co tam mieszka...dziewczyna...troche jestesmy zawiedzeni...ale byle zdrowe bylo...powoli musimy sie przestawic i przyzwyczaic na obecnosc lalek i rozu w domu....

Uffff.... Musze ochlonac....

c55f3e3kq403a9og.png

Trzymam kciuki za wizyty!
A tym po wizytach, gratuluję.

Motylek, ja żyję gumę i mam wtedy ok gardło. Ale mam normalnie doła z tymi dolegliwościami. Fakt że byłam bardzo chora bo siedziałam kilka dni w domu z zainfekowanym gardłem a poszłam do lekarza wtedy jak łykac już nie mogłam.

Emkamat mi na zatoki bardzo pomogło płukanie, pozbylam się tego spływającego śluzu po gardle.

Może odezwie się jeszcze któraś mama anginowa.

No to mozecie mnie dopisac....
Marzenie - chlopak, przeczucie chlopak, zabobony chlopak, usg dziewczyna

Jestem po wizycie...juzcwiem co tam mieszka...dziewczyna...troche jestesmy zawiedzeni...ale byle zdrowe bylo...powoli musimy sie przestawic i przyzwyczaic na obecnosc lalek i rozu w domu....

Uffff.... Musze ochlonac....

c55f3e3kq403a9og.png
Camel gratulacje [emoji6] To masz podobnie jak ja [emoji38] ja się przestawiłam ekspresowo. Mam już dwie dziewczyny dlatego chciałam chlopaka, ale jak się dowiedziałam że będzie trzecia to od razu mi przeszło [emoji28]Aaa i wcale nie musi być róż [emoji12] u mnie króluje biel, szarość a róż jest tylko małym akcentem [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Anulka
Camel gratulacje [emoji6] To masz podobnie jak ja [emoji38] ja się przestawiłam ekspresowo. Mam już dwie dziewczyny dlatego chciałam chlopaka, ale jak się dowiedziałam że będzie trzecia to od razu mi przeszło [emoji28]Aaa i wcale nie musi być róż [emoji12] u mnie króluje biel, szarość a róż jest tylko małym akcentem [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png
Anulka serio będziesz miała trzecią córkę? Zazdro :D

reklama
Dziewczyny witam po weekendzie! :D

U mnie bylo bardzo intensywnie! Bylismy z mezem i para znajomych na skokach w Zakopanem. I chyba troche przeliczylam swoje sily:/ jednak dwa dni na nogach, w zimnie i tlumach, to chyba juz troche za duzo... co prawda piekna pogoda i to ze super skakali dodawalo sil, ale za to dzisiaj musze polezec bo brZuch mnie troche boli. Byl moment ze bylam na siebie wsciekla ze pojechalam, bo balam sie ze cos sie stanie. Ale teraz juz wszystko ok!:) odpoczne i bedzie dobrze!

Za wizytujace trzymam kciuki!!! Mnie jutro czeka wizyta i juz nie moge sie doczekac zeby zobacZyc jak moje Malenstwo uroslo! :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Do góry