Daktyl2016
Fanka BB :)
Anulka chyba za wcześnie na regularne ruchy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie (-5)+1.5 wiec i tak jestem na minusie.. dobrze bo nadwaga i tak jest bez ciazyHej dziewczyny, jak u was z wagą? U mnie +4kg i za cholerę nie wiem gdzie ja mam te +4kg
Jem tyle samo co przed ciążą nie jem słodyczy ani nie piję słodkich napojów a jednak mi przybywa. To chyba woda się magazynuje. Niby w aplikacji waga jest w normie a jednak człowieka to przeraża
Ale fakt faktem że wcześniej miałam wagę w dolnej granicy normy to chyba teraz jest normalne że więcej przybieram
Ja brałam nystatyne juz trzy razy i pomagała tylko chwilowo. Ale też mam zawsze opakowanie w lodówce. Tak na przetrwanie.
Dziękuje Dziewczyny No tak jak pisałam wcześniej coś tam czuje - w końcu pół nocy przeleżałam z ręką na brzuchu, ale ani razu nie czułam żadnego kopniaka. I to mnie martwi Wiem ze dzidzia zyje ale sie martwię dlaczego tak słabo się rusza. Może ma gorszy dzień?
Nie martw się w nocy mój synek wgl przestał się ruszać. Zaczęłam ryczeć jak głupia- że napewno nie przeżył tych 40 stopni. Po zimnym prysznicu jak gorączka spadła zaczął się spowrotem ruszać ale też słabo. Mój jest na pewno wykończony chorobą jak ja, więc cieszę się że wgl się rusza.Dziękuje Dziewczyny No tak jak pisałam wcześniej coś tam czuje - w końcu pół nocy przeleżałam z ręką na brzuchu, ale ani razu nie czułam żadnego kopniaka. I to mnie martwi Wiem ze dzidzia zyje ale sie martwię dlaczego tak słabo się rusza. Może ma gorszy dzień?
Ja wczoraj na wizycie o to pytałam bo zauważyłam że właśnie jak nie pójdę w porę do ubikacji siusiu to właśnie mnie boli podbrzusze i lekarz potwierdził mi wczoraj ze to bardzo prawdopodobne zwłaszcza że w sumie pije tylko wodę. Pachwiny też ciągną mam brać trzy razy dziennie magnez powiedział że już mogę brać do końca ciąży i zauważyłam poprawę a z Jasiem wszystko dobrze więc Daktyl, Madzien spokojnieU mnie tragedia . Bolą mnie a jeszcze bardziej podbrzusze. Wgl jak sikam i mam mocz w pęcherzu to też mnie strasznie boli od 3 dni. W czwartek idę do lekarza mam nadzieję że wszystko ok.
Ja w czwartek mam mieć pobierany wymaz z pochwy bo juz mam dość. Nystatyna nie pomaga, clotrimazolum i gynalgin tez nie wiec to moim zdaniem to jakaś gorsza zaraza[emoji37]Bella brawo tak trzymać! Ja też dzisiaj zadzwoniłam do kliniki do mojego gina zapisać się na wizytę i oczywiście nie było już miejsc. Powiedziałam, że jestem w ciąży i nie mogę czekać, bo źle się czuję i zapisały mnie na czwartek.
Niby nic się nie dzieje, ale biorę nistatynę i mam upławy... w niedzielę miałam wrażenie, ze większe niż zwykle i wystraszyłam się że to mogą być wody płodowe... Dziś jest ok, ale na wszelki wypadek wolę się upewnić, że wszystko ok. Zamówiłam tez sobie wkładki testujące cleartest, ale czekam na przesyłkę. Jak znów zdarzy się taka sytuacja, będę widziała od razu czy to wody czy nie musze się martwić.
Ja też już po 3-cim, ale nie ma poprawy i infekcja ciągle jest. Zobaczymy w czwartek co mi przepisze.
Anulka spokojnie, na pewno wszystko jest dobrze. Ale jeśli masz zchizować, to lepiej pojechać na IP dla spokojności.