reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heh moja już w ogródku [emoji3] wyleciała z 2 piętra. A ja cała w złocie od ozdób odkurzam.
1484056788-aaaaaa.jpeg

p19ucsqv6rf79f3c.png

reklama
Ja miałam sztuczna ale rozebrałam od razu po 3 królach . Mam wrażenie ze jak w domu były jeszcze ozdoby świąteczne to nikt nic nie robił i czuł takie rozluźnienie wkurzyłem się i schowałam niech się wezmą do roboty :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula super wiadomość gratuluje .
Ja dzisiaj mogłabym cały dzień spać , wstałam wstawiłam pranie gotuje zupkę ale myśle tylko o łóżku głowa mnie boli może coś z ciśnieniem się dzieje . Poszłabym ba spacer ale wszyscy dudnią o tym smogu ze lepiej nie wychodzić.

Łącze się w bólu! U mnie też dzisiaj jakieś gorsze samopoczucie.. głowa mnie boli, jakos słabo mi. Ale zaraz zbieram się w sobie i jedzimy z mężem pooglądać jakieś rzeczy dla Dzidzi :D jeszcze nic a nic nie mamy, więc może się uda dzisiaj kupić cokolwiek:)

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Hejka dziewczyny, może wy mi coś doradzicie, bo już nie wiem do kogo napisać czy zadzwonić. Od kilku dni mam rozwolnienienie, jem normalnie. A od wczoraj bardzo słabo się czuje. W dodatku mam wysoki puls bo prawie 120 na minutę a w sumie niczym się nie zdenerwowalam. I mam wrażenie jak by mi się wszystko trzeslo w środku. Nie wiem już co mam myśleć ale staram się nie denerwować

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczyny, może wy mi coś doradzicie, bo już nie wiem do kogo napisać czy zadzwonić. Od kilku dni mam rozwolnienienie, jem normalnie. A od wczoraj bardzo słabo się czuje. W dodatku mam wysoki puls bo prawie 120 na minutę a w sumie niczym się nie zdenerwowalam. I mam wrażenie jak by mi się wszystko trzeslo w środku. Nie wiem już co mam myśleć ale staram się nie denerwować

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym koniecznie jak najszybciej poszła do lekarza.

Asia ja tak ostatnio miałam. Może weź jakiś probiotyki bo przy biegunkach czyści jelita strasznie z dobrych bakterii. Miałam tak od około tygodnia i przeszło a serce też.slysze jak mi wali, ale.to na pewnym etapie normalne.

Asia I może jeszcze jakieś elektrolity, bo przy biegunce mogłaś wypłukać. Ja tak miałam przy wymiotach. A jak nie przejdzie, to też bym poszła do lekarza.

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Do góry