reklama
tynka2506
Fanka BB :)
Ja miałam sztuczna ale rozebrałam od razu po 3 królach . Mam wrażenie ze jak w domu były jeszcze ozdoby świąteczne to nikt nic nie robił i czuł takie rozluźnienie wkurzyłem się i schowałam niech się wezmą do roboty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anula super wiadomość gratuluje .
Ja dzisiaj mogłabym cały dzień spać , wstałam wstawiłam pranie gotuje zupkę ale myśle tylko o łóżku głowa mnie boli może coś z ciśnieniem się dzieje . Poszłabym ba spacer ale wszyscy dudnią o tym smogu ze lepiej nie wychodzić.
Łącze się w bólu! U mnie też dzisiaj jakieś gorsze samopoczucie.. głowa mnie boli, jakos słabo mi. Ale zaraz zbieram się w sobie i jedzimy z mężem pooglądać jakieś rzeczy dla Dzidzi jeszcze nic a nic nie mamy, więc może się uda dzisiaj kupić cokolwiek
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
tynka2506
Ja zapisałam się na ten kurs szkoły rodzenia online który ktoś udostępnił i sobie oglądam filmiki
Hejka dziewczyny, może wy mi coś doradzicie, bo już nie wiem do kogo napisać czy zadzwonić. Od kilku dni mam rozwolnienienie, jem normalnie. A od wczoraj bardzo słabo się czuje. W dodatku mam wysoki puls bo prawie 120 na minutę a w sumie niczym się nie zdenerwowalam. I mam wrażenie jak by mi się wszystko trzeslo w środku. Nie wiem już co mam myśleć ale staram się nie denerwować
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym koniecznie jak najszybciej poszła do lekarza.Hejka dziewczyny, może wy mi coś doradzicie, bo już nie wiem do kogo napisać czy zadzwonić. Od kilku dni mam rozwolnienienie, jem normalnie. A od wczoraj bardzo słabo się czuje. W dodatku mam wysoki puls bo prawie 120 na minutę a w sumie niczym się nie zdenerwowalam. I mam wrażenie jak by mi się wszystko trzeslo w środku. Nie wiem już co mam myśleć ale staram się nie denerwować
Daktyl2016
Asia ja tak ostatnio miałam. Może weź jakiś probiotyki bo przy biegunkach czyści jelita strasznie z dobrych bakterii. Miałam tak od około tygodnia i przeszło a serce też.slysze jak mi wali, ale.to na pewnym etapie normalne.
Asia I może jeszcze jakieś elektrolity, bo przy biegunce mogłaś wypłukać. Ja tak miałam przy wymiotach. A jak nie przejdzie, to też bym poszła do lekarza.
reklama
Muszę coś pomyśleć, bo lekarza mam dopiero w piątek i nie wiem czy iść gdzieś dzisiaj czy jeszcze poczekać