reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hejka dziewczyny, w końcu znalazłam chwilę żeby was nadrobić. Ja połówkowe mam 13go stycznia, to będzie 20tc+ 5 więc chyba odpowiedni czas. Czuję się dobrze, co jakiś czas czuje jak małe wypycha :) cudowne uczucie, nie mogę się doczekać aż będzie bardziej zaczepiac :) a co do karmienia piersią, to chciałabym ale boję się że nie będę umiała, ogólnie się boję że nie dam sobie rady bo to moje pierwsze dziecko. Niby jest mąż który będzie pomagał ale tu chodzi o mnie czy będę dobrą matka i wogole. Chyba każda kobieta przy pierwszym dziecku się zastanawia czy będzie dobra matką. A tak ogólnie to wszystkiego dobrego na ten nowy rok :*

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczyny, w końcu znalazłam chwilę żeby was nadrobić. Ja połówkowe mam 13go stycznia, to będzie 20tc+ 5 więc chyba odpowiedni czas. Czuję się dobrze, co jakiś czas czuje jak małe wypycha :) cudowne uczucie, nie mogę się doczekać aż będzie bardziej zaczepiac :) a co do karmienia piersią, to chciałabym ale boję się że nie będę umiała, ogólnie się boję że nie dam sobie rady bo to moje pierwsze dziecko. Niby jest mąż który będzie pomagał ale tu chodzi o mnie czy będę dobrą matka i wogole. Chyba każda kobieta przy pierwszym dziecku się zastanawia czy będzie dobra matką. A tak ogólnie to wszystkiego dobrego na ten nowy rok :*

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie tylko przy pierwszym dziecku mamy takie obawy :)
Spokojnie jak wezmiesz malenstwo w ramiona to bedziesz wiedziala co i jak robic :)

oar8s65gmlqg37sx.png

Mnie na razie też jakoś nie przeraża to wszystko no i oczywiście mama będę wspaniała i moje dziecko będzie arcy grzeczne ;)

A ja dziś mam już w pracy typowo ciążowych brzucholek [emoji7] tylko tydzień nieobecności a ciężko mi siedzieć prosto muszę się bardziej położyć na krzesełka a i schylam się przy rozkraczonych nogach ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny, właśnie się zapisałam na bezpłatne warsztaty Świadoma Mama [emoji4]
Delli, Marciotek może chcecie iść ze mną? Są tu jeszcze jakieś laski z Poznania? Warsztaty będą w P-niu 16.02.

Są też w innych miastach, zobaczcie same czy Wam nie będzie pasowało!
Link do: Najbliższe wydarzenia | Świadoma Mama

Ja zamierzam teraz korzystać z wszystkich darmowych opcji i od środy idę na gimnastykę [emoji2]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Dziewczyny, właśnie się zapisałam na bezpłatne warsztaty Świadoma Mama [emoji4]
Delli, Marciotek może chcecie iść ze mną? Są tu jeszcze jakieś laski z Poznania? Warsztaty będą w P-niu 16.02.

Są też w innych miastach, zobaczcie same czy Wam nie będzie pasowało!
Link do: Najbliższe wydarzenia | Świadoma Mama

Ja zamierzam teraz korzystać z wszystkich darmowych opcji i od środy idę na gimnastykę [emoji2]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Z miłą chęcią :-)
Zaraz zobaczę co tam jest ;-)
Będzie okazja na spotkanie przy kawie /herbacie ;-)

Jeśli mój mężus nie wymyśli wyjazdu to z miłą chęcią pójdę, bo coś wspominał o wypadzie na walentynki ;-) ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry