reklama
Hejka dziewczyny, w końcu znalazłam chwilę żeby was nadrobić. Ja połówkowe mam 13go stycznia, to będzie 20tc+ 5 więc chyba odpowiedni czas. Czuję się dobrze, co jakiś czas czuje jak małe wypycha cudowne uczucie, nie mogę się doczekać aż będzie bardziej zaczepiac a co do karmienia piersią, to chciałabym ale boję się że nie będę umiała, ogólnie się boję że nie dam sobie rady bo to moje pierwsze dziecko. Niby jest mąż który będzie pomagał ale tu chodzi o mnie czy będę dobrą matka i wogole. Chyba każda kobieta przy pierwszym dziecku się zastanawia czy będzie dobra matką. A tak ogólnie to wszystkiego dobrego na ten nowy rok :*
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie tylko przy pierwszym dziecku mamy takie obawyHejka dziewczyny, w końcu znalazłam chwilę żeby was nadrobić. Ja połówkowe mam 13go stycznia, to będzie 20tc+ 5 więc chyba odpowiedni czas. Czuję się dobrze, co jakiś czas czuje jak małe wypycha cudowne uczucie, nie mogę się doczekać aż będzie bardziej zaczepiac a co do karmienia piersią, to chciałabym ale boję się że nie będę umiała, ogólnie się boję że nie dam sobie rady bo to moje pierwsze dziecko. Niby jest mąż który będzie pomagał ale tu chodzi o mnie czy będę dobrą matka i wogole. Chyba każda kobieta przy pierwszym dziecku się zastanawia czy będzie dobra matką. A tak ogólnie to wszystkiego dobrego na ten nowy rok :*
Spokojnie jak wezmiesz malenstwo w ramiona to bedziesz wiedziala co i jak robic
Daktyl2016
Fanka BB :)
Każda mama jest najlepsza mama dla swojego dziecka!!
Ja mam dziwne uczucie na brzuchu i takie jakby klucie w pisi...
Ja mam dziwne uczucie na brzuchu i takie jakby klucie w pisi...
Bellax123!
Jak was czytam to chyba jest coś ze mną nie tak[emoji23][emoji23] ja wgl nie mam obaw że będę złą mamą itp. Jak narazie jestem pewna że będę najlepszą mamą dla swojego dziecka. Ale to chyba przez mój narcyzm [emoji23][emoji23]
Zając Czerwcowy
Mnie na razie też jakoś nie przeraża to wszystko no i oczywiście mama będę wspaniała i moje dziecko będzie arcy grzeczne
A ja dziś mam już w pracy typowo ciążowych brzucholek [emoji7] tylko tydzień nieobecności a ciężko mi siedzieć prosto muszę się bardziej położyć na krzesełka a i schylam się przy rozkraczonych nogach
A ja dziś mam już w pracy typowo ciążowych brzucholek [emoji7] tylko tydzień nieobecności a ciężko mi siedzieć prosto muszę się bardziej położyć na krzesełka a i schylam się przy rozkraczonych nogach
Gemmina
Dziewczyny, właśnie się zapisałam na bezpłatne warsztaty Świadoma Mama [emoji4]
Delli, Marciotek może chcecie iść ze mną? Są tu jeszcze jakieś laski z Poznania? Warsztaty będą w P-niu 16.02.
Są też w innych miastach, zobaczcie same czy Wam nie będzie pasowało!
Link do: Najbliższe wydarzenia | Świadoma Mama
Ja zamierzam teraz korzystać z wszystkich darmowych opcji i od środy idę na gimnastykę [emoji2]
Delli, Marciotek może chcecie iść ze mną? Są tu jeszcze jakieś laski z Poznania? Warsztaty będą w P-niu 16.02.
Ja zamierzam teraz korzystać z wszystkich darmowych opcji i od środy idę na gimnastykę [emoji2]
Daktyl2016
Bellax ja też tak mam ;-)
Marciotek88
Z miłą chęcią :-)Dziewczyny, właśnie się zapisałam na bezpłatne warsztaty Świadoma Mama [emoji4]
Zaraz zobaczę co tam jest ;-)
Będzie okazja na spotkanie przy kawie /herbacie ;-)
Jeśli mój mężus nie wymyśli wyjazdu to z miłą chęcią pójdę, bo coś wspominał o wypadzie na walentynki ;-) ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama