Daktyl2016
Fanka BB :)
Jezu tak mnie kaszel męczy że nie mogę sobie poradzić, macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na kaszel? Z gardłem już sobie prawie poradziłem ale kaszel..... Masakra!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam ostatnio strasznie chora i to 3 razy z rzedu . Juz myślałam że antybiotyk będę brać. Ale piłam syrop z cebuli. Parzylam kwiat lipy i do dawalam miodu. I moja mama robiła soki z bzu w wakacje. Powiem Ci ze ten sok z bzu to działa cuda . Nigdy w to nie wierzyłam. Ale jak zaczęłam go pić to odrazu mi przechodziło.Jezu tak mnie kaszel męczy że nie mogę sobie poradzić, macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na kaszel? Z gardłem już sobie prawie poradziłem ale kaszel..... Masakra!!
Syrop prawoślazowy możemy w nie za duzych ilościach. Syrop z lipy, cebuli, malinowy. Ale niestety przepisów nie znam - babunia zawsze robi. Czas najwyzszy już chyba od babci się nauczyć bo niedługo to ja będę musiała takie specyfiki domowe przygotowywacJezu tak mnie kaszel męczy że nie mogę sobie poradzić, macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na kaszel? Z gardłem już sobie prawie poradziłem ale kaszel..... Masakra!!
Biorę i robię syrop z cebuli, resztę mam w spiżarni. DziękiByłam ostatnio strasznie chora i to 3 razy z rzedu . Juz myślałam że antybiotyk będę brać. Ale piłam syrop z cebuli. Parzylam kwiat lipy i do dawalam miodu. I moja mama robiła soki z bzu w wakacje. Powiem Ci ze ten sok z bzu to działa cuda . Nigdy w to nie wierzyłam. Ale jak zaczęłam go pić to odrazu mi przechodziło.