reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jezu tak mnie kaszel męczy że nie mogę sobie poradzić, macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na kaszel? Z gardłem już sobie prawie poradziłem ale kaszel..... Masakra!!

reklama
Jezu tak mnie kaszel męczy że nie mogę sobie poradzić, macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na kaszel? Z gardłem już sobie prawie poradziłem ale kaszel..... Masakra!!
Byłam ostatnio strasznie chora i to 3 razy z rzedu . Juz myślałam że antybiotyk będę brać. Ale piłam syrop z cebuli. Parzylam kwiat lipy i do dawalam miodu. I moja mama robiła soki z bzu w wakacje. Powiem Ci ze ten sok z bzu to działa cuda . Nigdy w to nie wierzyłam. Ale jak zaczęłam go pić to odrazu mi przechodziło.

Witam..dzis mam strasznie zabiegany dzień. Praca później na szybko szykowanie do lekarza. Zaraz lece z coraka do pediatry bo do kaszlu gorączka doszla...masakra pół nocy nie spałam bo tak kasłała córka ;(

1482340691-1d1mld.jpeg

A to moj mały bobas. Po wizycie wszystko idealne ! Tak bez przekonania, ale lekarz obstawia dziewczynkie [emoji3][emoji3][emoji3]

Syrop prawoślazowy możemy w nie za duzych ilościach. Syrop z lipy, cebuli, malinowy. Ale niestety przepisów nie znam - babunia zawsze robi. Czas najwyzszy już chyba od babci się nauczyć bo niedługo to ja będę musiała takie specyfiki domowe przygotowywac :)

7v8r9jcg9vxigot5.png

reklama
Bior
Byłam ostatnio strasznie chora i to 3 razy z rzedu . Juz myślałam że antybiotyk będę brać. Ale piłam syrop z cebuli. Parzylam kwiat lipy i do dawalam miodu. I moja mama robiła soki z bzu w wakacje. Powiem Ci ze ten sok z bzu to działa cuda . Nigdy w to nie wierzyłam. Ale jak zaczęłam go pić to odrazu mi przechodziło.
Biorę i robię syrop z cebuli, resztę mam w spiżarni. Dzięki

Do góry