reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zauważyłam kilka jakby skurczy, nie są bolesne ale odczuwalne i brzuch się delikatnie stawia. Myslicie żeby wziąć nospe?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A w którym tyg jesteś? Dziś przeczytałam że już nawet w 15 tygodniu (!) można mieć skurcze Braxtona-Hicksa !

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny ponawiam pytanie o piersi. Czy zawsze macie takie same? Czy może raz spuchniete a raz nie??
Na poczatku nie urosły jakoś "megaśnie", ale od tygodnia są bardziej nabrzmiałe, czasami mniej lub bardziej wrażliwe. W 1.ciąży nie miałam dużego biustu (mam skromne B), jednak gdy przyszło mleko... nie wiedziałam jak je ogarnąć (to było zdecydowanie C) :D

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Motylek super informacje!!

Daktyl ja piłam herbatę z miodem i hamowała mi kaszel. Do tego *spam* w saszetkach też pomagał. A piersi mam ciągle takie same. Chyba sie nawet nie powiększyły bo stanikow nie musiałam kupować. I dobrze bo mam miseczkę E/F :D

Jo83 mi też głowa od rana nie daje spokoju :( ciśnienie okej a z tyłu aż mi rozsadza. Drzemka i kawa nie pomogły a apapu w domu nie posiadam :(

Zamówiłam dzisiaj z allegro jeansy ciążowe. W prezencie od rodziców pod choinkę, pewnie juz nie dojdą ale może może.. .. Ależ jestem ciekawa czy będą pasowały :)

reklama
Do góry