reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny czy Was też dzisiaj głowa boli?
Ja umieram.. wzięlam już dwa paracetamole i nic... na naradzie myślałam że puszczę pawia :(
Oby wytrwać do końca dnia...

Przed ciążą cierpiałam na migreny i od trzech miesięcy ani razu nie bolała mnie głowa! Aż do dzisiaj... ciśnienie skacze czy jaki czort?
Ja to samo ,ale jeszcze jakos funkcjonuje oby nie bylo gorzej

reklama
Tragedia z tym bólem... mnie przed ciąża pobolewala ale nigdy aż tak ... O byśmy święta przeżyły bez bolu

p19u9jcg81ehxczt.png

a ja kobitki zepsułam właśnie czajnik , prezent od męża .A taki fajny był szklany i światełka się świeciły na niebiesko jak się woda gotowała :( tak walnęłam klapą że zawiasy poszły :oops:
Weź na gumkę mam identyczny hihihi jak mój mąż to zobaczył mało nie padł że śmiechu

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Wracając do tematu wieku ciąży i liczenia... mi z aplikacji czyli tam gdzie podaje datę ostatniej miesiączki wychodzi 14 tydz a w jednej nawet 15 ;) z usg z 5.11 wychodzi mi 13w5d ;) i bądź tu madry:)

p19u9jcg81ehxczt.png

"Zgodnie z tym, co opowiadają kobiety, które przeszły już niejedną ciążę, gdy tętno płodu przekracza 140 uderzeń na minutę, najprawdopodobniej za kilka miesięcy przywitamy na świecie córeczkę. Gdy zaś jest niższe – wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy przygotować się na synka."
Czy ktos sie pod tym podpisuje?
Na ostatnim usg tetno mojego bobasa wynosilo 160 uderzen na minute i wg poloznej jest dziewczynka,ale jeszcze nie na 100 %
A jak u was?

U mojego syna zawsze było powyżej 160 lub okolicach [emoji12]

oar8pg4njiayxtbm.png

Zazwyczaj o miesiące pytają kobiety, które nie były w ciąży hi hi hi. Ja tam mówię tygodnie a miesiącami sobie głowy nie zawracam.
Miałam zamiar sprzątać dzis łazienke a nie mam siły. Byłam na zakupach, na pizzy (!) z mamą, pobawiłam się z Córcią i padam... Czuję sie jak dętka. Zmierzyłam ciśnienie i mam 110/68. Niskie jak na mnie.
Chyba zaraz zalegne na łóżku i poczytam. " Dziewczyny z Powstania ". Uwielbiam tematyke wojenną.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry