reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Hi hi to wg Waszej tabelki to już mam 5 miesiąc [emoji4] a wg innych jak sprawdzałam w necie to mi pokazywalo ze za tydzień

16udskjopmtfyunf.png

Yoohoosek niestety teraz przed świętami wszyscy kurierzy i poczta się bardzo opóźnia. Są zawaleni przesylkami [emoji20]

Emka ja też jeszcze z wagą na minusie dwa kg.

Madireiro tak mnie boli. Już wzięłam apap i jest trochę lepiej.

Też się dzisiaj relaksowałam do południa i robiłam sobie pazurki świateczno sylwestrowe [emoji1]

1482327652-1d1mld.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi mój osobisty system podpowiada , żeby liczyć miesiąc od przewidywanego dnia porodu. Czyli 5 od 7. 01 . Tak mi się wydaje , że jest rozsądnie . Nie wywodzę, się ile tygodni trwały poprzednie miesiące.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ale ladne paznokietki! Ja to swoich pewnie nie zdążę zrobić :/ przez to, że święta u mnie w domu, to codziennie nawal obowiązków do zrobienia, ech :(

Zrobiłam pierwszą porcję krokietow z kapusta i grzybami i na tym stop, bo gaz się skończył i Mąż dopiero jak wróci z pracy, to pojedzie wymienić butlę. Podoba mi się ten przymusowy odpoczynek :)

Załączniki

• Screenshot_2016-12-21-14-50-19.png
    Screenshot_2016-12-21-14-50-19.png
    171,2 KB · Wyświetleń: 83
ja mam taka stronę która oblicza to i tamto i pisze że bezpieczny termin porodu dla mnie to 18 maj do 22 czerwca . A właściwy termin mam na 8 czerwiec , idąc tym tropem wychodzi że może się okazać że część z nas będzie majowymi albo lipcowymi mamusiami ;)

ja mam taka stronę która oblicza to i tamto i pisze że bezpieczny termin porodu dla mnie to 18 maj do 22 czerwca . A właściwy termin mam na 8 czerwiec , idąc tym tropem wychodzi że może się okazać że część z nas będzie majowymi albo lipcowymi mamusiami ;)
Na pewno bedzie rozbierznosc.. niektore urodza koncowka 37 jak np ja cc a niektore w 42 tyg..to normalne

Racja, ja mojego synka urodziłam 2 tyg przed terminem, a teraz mam termin 10-12 czerwiec, więc jeśli i drugi maluszek postanowi się urodzić szybciej o 2 tyg, to załapie się na poród w maju :)

reklama
Dokładnie tak będzie. Ja Amelie przenosiłam wiec teraz też się nie nastawiam na szybki poród [emoji5]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry