reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jestem na IP i jestem tak zestresowana czy z Ktosiem wszystko ok że zaraz zejdę że strachu!!
Badz dzielna ! :*

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Daktyl koniecznie daj znać,ale jestem pewna ,że z maluchem ok :)
Bellax123 u mnie w rodzinie też są trudne relacje, sama też szybko się usamodzielniłam. Fajnie,że macie możliwość wyprowadzić się do rodziców chłopaka,na Twoim miejscu bym z tego skorzystała. Myślę,że dzięki temu Twoi rodzice ochłoną i będą mieli czas,żeby to wszystko przemyśleć i się z tym pogodzić, na pewno wyjdzie to na plus dla Ciebie

Dziewczyny jestem na IP i jestem tak zestresowana czy z Ktosiem wszystko ok że zaraz zejdę że strachu!!
Koniecznie daj nam znać co i jak. Napewno z maleństwem jest wszystko oki.

Bellax ciesz się ze wsparcia jakie masz w swoim partnerze bo to in przy tobie będzie. Od dalabym wszystko by mieć swojego M. przy sobie.

Dzięki, na pewno spróbuję, chociaż mam złe wspomnienia z taką miksturą ;) Taki wywar mama robiła mi jak byłam mała, ale z tego co pamiętam na problemy z żołądkiem...na pewno pomagało, więc pozostaje przełamać się...

Piszecie o spokojnej niedzieli, a u nas Mała z kaszlem i gorączką (pewnie znów coś przytaszczyła z klubiku eh). Miłego dnia mimo wszystko ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png
Ja mialam bardzo zaawansowane problemy z zalodkiem i tez sie musilam przemoc.. Mama mi gotowala i w szpitalu zawsze dawali jako napoj do picia...trauma... Ale w doroslosci mnie wyleczyl.. Po kilku latach przestalo mnie odrzucac :)

Moj mlody tez kaszlei gile.nowa choroba..ciekawe co z tego sie rozwinie.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Dziewczyny Ktosiek ma się bardzo dobrze. Nawet wymiarowo jest większy niż z tc wychodzi. Mam podobno bardzo duże tylozgiecie macicy (nie wiedziałam) i dopóki się nie wyprostuje będzie boleć.
Piękny ten Nasz Ktoś <3
Ciesze sie calym serduszkiem ze wszystko jest oki. Jak masz zdjęcie to bardzo prosze[emoji3]

Narazie jeszcze jakiś czas poczekamy. Nie chce wchodzić z nimi w konflikt prawny, a to ten typ co nie przystanie tylko bedzie się rzucał. w kwietniu kończę 18 lat. Mam nadzieję że jednak mimo wszystko trochę się ogarną. Ogólnie wydawało się że jest ok. Raz na jakis czas słyszę nieprzyjemny tekst w stylu " no złe się czujesz a czego się spodziewałaś" ale zaczynało być lepiej.A od 2 dni znowu jazdy... że chodzę i płacze. Jedno jest pewne w dzień napisania ostatniej matury czy będzie dobrze czy źle mnie tam już nie będzie, jeśli takie sytuacje jak ostatnio będą częściej wyprowadzam się w ferie. Ale mam świadomość że powrotu nie będzie.

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny Ktosiek ma się bardzo dobrze. Nawet wymiarowo jest większy niż z tc wychodzi. Mam podobno bardzo duże tylozgiecie macicy (nie wiedziałam) i dopóki się nie wyprostuje będzie boleć.
Piękny ten Nasz Ktoś <3
To super.
To chyba tez powod dlaczego mnue tak brzuch boli. Tak pomyslalam wczesniej wlasnie.

Bellax mysl o sobie i dziecku. Unikaj rodzicow. Siedz w pokoju i sie ucz do matury i sie wyprowadzisz i bedzie dobrze. U rodziny chlopaka pewnie sama zajmiesz sie dzieckiem ale w sppkoju a poczatkowym okresie zycia dziecka potrzebujesz spokoju i wsparcia bo bywaja ciezkie chwile :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Bellax - myślę ze rodzice martwią sie o Ciebie . może musza sobie sami poukładać sobie wszystko. Jak masz możliwosc wyprowadzik to ja bym wyprowadzila sie .nabierzecie wszyscy dystansu , Ty odpoczniesz psychicznie a twoi rodzice zobacza ze sobie radzisz. Ja jestem pewna ze juz maluszek bedzie na świecie to oni zakochaja sie w nim u relacji miedzy wami beda dobre ! ;* masz faceta przy sobie, masz maluszka w brzuchu ... Masz swoją małą rodzina!

Do góry