Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Badz dzielna ! :*Dziewczyny jestem na IP i jestem tak zestresowana czy z Ktosiem wszystko ok że zaraz zejdę że strachu!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badz dzielna ! :*Dziewczyny jestem na IP i jestem tak zestresowana czy z Ktosiem wszystko ok że zaraz zejdę że strachu!!
Koniecznie daj nam znać co i jak. Napewno z maleństwem jest wszystko oki.Dziewczyny jestem na IP i jestem tak zestresowana czy z Ktosiem wszystko ok że zaraz zejdę że strachu!!
Ja mialam bardzo zaawansowane problemy z zalodkiem i tez sie musilam przemoc.. Mama mi gotowala i w szpitalu zawsze dawali jako napoj do picia...trauma... Ale w doroslosci mnie wyleczyl.. Po kilku latach przestalo mnie odrzucacDzięki, na pewno spróbuję, chociaż mam złe wspomnienia z taką miksturą Taki wywar mama robiła mi jak byłam mała, ale z tego co pamiętam na problemy z żołądkiem...na pewno pomagało, więc pozostaje przełamać się...
Piszecie o spokojnej niedzieli, a u nas Mała z kaszlem i gorączką (pewnie znów coś przytaszczyła z klubiku eh). Miłego dnia mimo wszystko
Ciesze sie calym serduszkiem ze wszystko jest oki. Jak masz zdjęcie to bardzo prosze[emoji3]Dziewczyny Ktosiek ma się bardzo dobrze. Nawet wymiarowo jest większy niż z tc wychodzi. Mam podobno bardzo duże tylozgiecie macicy (nie wiedziałam) i dopóki się nie wyprostuje będzie boleć.
Piękny ten Nasz Ktoś <3
To super.Dziewczyny Ktosiek ma się bardzo dobrze. Nawet wymiarowo jest większy niż z tc wychodzi. Mam podobno bardzo duże tylozgiecie macicy (nie wiedziałam) i dopóki się nie wyprostuje będzie boleć.
Piękny ten Nasz Ktoś <3