Hejka! Wracam do żywych! Pozdrawiam z malowniczych kaszub Zasypało nas śniegiem i od wczoraj nie mieliśmy prądu cała nasza gmina plus Przywidź Sporo ludzi nie dojechało do pracy a u teściowej wnuki nie poszły do szkoły. Zaraz postaram się was nadrobić...
reklama
Matka:)
Fanka BB :)
Ach...nasze życie i decyzje zawsze kogoś kolą w oczy. Jak to mówią: jeśli chcemy zadowolić wszystkich to niezadowolimy nikogo [emoji5]No juz widzę. Słodziaczek[emoji173]
Spokój przede wszystkim! Dzidzius już wyczuwa nasze nastroje...chyba żadna z nas nie chce mieć potem znerwicowanego płaczliwego dziecka?
Heeeej[emoji112]
Ciotki, babcie... uwielbiam.. Ostatnio jak siedzialam w przychodni i czekalam na wizyte, slyszalam rozmowe babcinki, z 75-80 lat miala, i dyskutowala z mezczyzna tez w podobnym wieku, na temat dzisiejszego stylu ubioru, TYCH ogromnych dziur w spodniach! i wogole, jak mozna chodzic teraz tak ubranym, w porozciaganych swetrach, dwukolorowych wlosach...
myslalam ze spadne z krzesla ze smiechu.. Wszystko trzeba puszczac jednym uchem a drugim wypuszczac.. Kazdy ma swoje zycie i prawo do swoich decyzji..
myslalam ze spadne z krzesla ze smiechu.. Wszystko trzeba puszczac jednym uchem a drugim wypuszczac.. Kazdy ma swoje zycie i prawo do swoich decyzji..
tynka2506
U nas w nocy tak wiało ze ja od 3 nie śpię razem z moim psem chodziłam od okna do okna bo miałam wrażenie ze się wszystko przewraca. Mój mąż oczywiście nic nie słyszał
Teraz dosypiamy głowa znowu zaczęła bolec.
Trzymam kciuki za wizyty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz dosypiamy głowa znowu zaczęła bolec.
Trzymam kciuki za wizyty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gaya11
Hejka! Wracam do żywych! Pozdrawiam z malowniczych kaszub Zasypało nas śniegiem i od wczoraj nie mieliśmy prądu cała nasza gmina plus Przywidź Sporo ludzi nie dojechało do pracy a u teściowej wnuki nie poszły do szkoły. Zaraz postaram się was nadrobić...
Łoj to grubo u Was powiało, Sierakowice też białe ale póki co prąd mamy .Chociaż ja jestem maniaczką swieczek, mam w każdym kącie, to w razie czego romantika strzelę hahha.
No to dobrze, ja z telefonem biegałam w całym Borczu ciemno, dobrze że sklep ma własny agregat ale te jeszcze mniejsze wioski udupione całkiem.Łoj to grubo u Was powiało, Sierakowice też białe ale póki co prąd mamy .Chociaż ja jestem maniaczką swieczek, mam w każdym kącie, to w razie czego romantika strzelę hahha.
Arya88
Ciotki, babcie... uwielbiam.. Ostatnio jak siedzialam w przychodni i czekalam na wizyte, slyszalam rozmowe babcinki, z 75-80 lat miala, i dyskutowala z mezczyzna tez w podobnym wieku, na temat dzisiejszego stylu ubioru, TYCH ogromnych dziur w spodniach! i wogole, jak mozna chodzic teraz tak ubranym, w porozciaganych swetrach, dwukolorowych wlosach...
Haha co do tych spodni z dziurami to ostatnio szwagierka w takich przyjechała i mój synek do babci "idziemy po maszynę i zeszyjemy cioci spodnie bo ma dziurawe" [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Rybcia2309
Witam również mama 1,5 rocznego synka i jeszcze 6 latkahej Dziewczyny! Można jeszcze dołączyć? Mam na imię Karina i mam termin na 11go czerwca. Juz długo planuję do was dołączyć ale bardzo źle się czuję a mam 1.5 rocznego synka w domu i jakoś nie ogarniałam rzeczywistosci) Poczytam trochę i dołączę do dyskusji
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom