reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Justyna super maluszek
Suelen trzymam kciuki żeby już bez komplikacji reszta badania przebiegła :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Ja tez juz po wizycie. Maluch wspaniałe rośnie. Ma juz ponad 8 cm. Główka 25 mm, zarys czaszki i kręgosłupa prawidłowy, rusza nóżkami i rączkami tez prawidłowo. Żołądek widzialam nawet! Przepływ krwi dobry i serduszko bije super. Przeziernosc w normie kość nosowa jest. Wiec wszystko oki. Fajnie napisała mi ze "łożysko organizuje się na ścianie tylnej".

Niestety płci nie widziałam. Powiedziała ze jej zdaniem nie ma co strzelać wiec sobie poczekam jeszcze.
Najgorsze jest to ze nadal meczy mnie infekcja pochwy. Znowu dostałam leki. Na moje pytanie czy zrobić jakiś posiew doktor powiedziała ze mogę zrobić ale poza trzema lekami na takie przypadłości nic więcej mi nie da bo nie może więc jest to bez sensu badanie. Moze jak skończę za tydzień ostatnie opakowanie duphastonu to pH w pochwie się zmieni. Narazie musze się z tym pomęczyć i walczyć takimi lekami jakie brać mogę.

1480609045-1d1mld.jpeg

Kupilam juz wszystkie prezenty wiec święta mam ogarniete ale jakoś się z nich nie ciesze. Ostatnio chyba mam gorsze dni bo psychika mi troszku siada. Cieszyłam sie wizyta i tym ze zobaczyłam malucha ale jednak smuci mnie fakt ze mój jeszcze mąż nie odezwał się wcale. Dodatkowo na patrzylam się na cudowne ale zajeb**** drogie wózki[emoji26]

f2w3rjjgfd8znk4b.png

Super wiadomości.Najwazniejsze ze dziecko zdrowe. Na zakup wózka masz czas.Ja kupie uzywany;)

Hej gratuluje udanych wizyt :)
Ja tez po chociaz taka licha ta wizyta... Z dzidzia wszystko ok rosnie serduszko bije a to najwazniejsze :) niestety nie mam zdjęcia bo najpierw mialam usg dopochwowo a pozniej lekarz chcial zeby bylo lepiej widac i zrobil przez brzuch. Niestety okazalo sie ze sprzet ma rozkalibrowany do tego ja mam tylozgiecie macicy i nie bylo widac juz nic... Nawet nie powiedzial mi ile ma dzidzia cm ale za tydzien mam genetyczne i wszystko bedzie wiadomo :)

oar8s65gmlqg37sx.png

Mnie też dziś glowa boli. To przez pogodę. Cały dzień sypie śnieg. Nie otworzyłam bramy żeby samochodem wjechać, tak zasypane[emoji21]

Justyna noo i super wieści. Gratuluję

7v8rikgnfeynrbw6.png

Hej gratuluje udanych wizyt :)
Ja tez po chociaz taka licha ta wizyta... Z dzidzia wszystko ok rosnie serduszko bije a to najwazniejsze :) niestety nie mam zdjęcia bo najpierw mialam usg dopochwowo a pozniej lekarz chcial zeby bylo lepiej widac i zrobil przez brzuch. Niestety okazalo sie ze sprzet ma rozkalibrowany do tego ja mam tylozgiecie macicy i nie bylo widac juz nic... Nawet nie powiedzial mi ile ma dzidzia cm ale za tydzien mam genetyczne i wszystko bedzie wiadomo :)

oar8s65gmlqg37sx.png
Ale wysyp dobrych nowin[emoji38] super Beata[emoji1]

reklama
Do góry