reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen, matka wizyta koło 16. Trzymajcie mocno[emoji3]

7v8rikgnfeynrbw6.png
Powodzenia będzie dobrze! Trzymamy kciuki ;)

reklama
Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej ;)
wyprawka-3w1-rozekrecznikkocyk-cottonclassic-milky-way-peach.jpg

Załączniki

• wyprawka-3w1-rozekrecznikkocyk-cottonclassic-milky-way-peach.jpg
    wyprawka-3w1-rozekrecznikkocyk-cottonclassic-milky-way-peach.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 295
Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej ;)Zobacz załącznik 784900

Caixa...ja dokładnie to samo chciałam kupić , ale jak okazało się że moze byc syn to muszę poszukać czegoś nowego ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilla ja również ściskam kciuki, będzie dobrze :)

Matka odpoczywaj i łap słonko :) Jak mój synek się obudzi z drzemki, to też chce jechać z nim do parku na spacer i plac zabaw, u nas takze piękne słonko :)

Caixa- ale śliczne i takie słoooodkie
*Vanilia* -czekamy na wieści po wizycie :)
Mi wczoraj w końcu udało się pokonać lenia i wysprzątałam mieszkanie :D wieczorem dopadła mnie zgaga,okropne uczucie..

Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej ;)Zobacz załącznik 784900
Słodkie[emoji7]
Chyba coś przegapiłam...Już poznałaś płeć ? Hmmmm.... Za dużo piszecie[emoji3] nieee...piszecie w odpowiedniej ilości to mnie mózg wyparował [emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Właśnie odebrałam wyniki i na moje oko ( hi hi wg norm obok) wszystko jest ok [emoji4] Mam trochę za dużo neutrocytow i za mało limfocytów [emoji53] nie mam pojęcia co to jest

reklama
Ja dzis rano na telefonie wypatrzyłam jeansy w h&m ale nie miałam czasu, stwierdziłam że kupie jak odprowadzę synka do przedszkola. O czuliście jak wróciłam juz nie było mojego rozmiaru [emoji57]
Trudno. Moze jeszcze kiedyś rzucą [emoji12]
A tak to nigdy nie ulegam tym wszystkim wyprzedazom, tzn jak coś musze kupić to tak, ale wydaje mi sie ze człowiek czesto wpada w taki amok, że -20% albo coś takiego i kupuje dużo niepotrzebnych rzeczy. Ja tak mam na pewno. Jak po jakiejś akcji w Rossmannie -49% zobaczyłam ile mam czerwonych lakierów do paznokci to sie załamałam. PS. Nie maluje paznokci prawie w ogóle [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak kiedyś kupowałam bez zastanowienia i łykałam te wszystkie chwyty marketingowe aż zaczęłam spisywać wszystko co kupowałam. I nagle dostałam olśnienia!!! Od tamtej pory staram sie planować zakupy. A i każdą ale to absolutnie każda pięciozłotówkę wrzucam do nieotwieranej skarbonki... Już rok sie zapełnia i w sumie nie miałam celu...Teraz mam. Kasa z tej skarbonki pojdzie na część wyprawki dla Dzidziusia. Zamierzam kupić z tych pieniążkow wozek i łóżeczko. Tej piątki z zakupów naprawdę sie nie odczuwa a można w twn sposób uzbierać sobie jakaś nadprogramowa sumke.[emoji57]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry