Powodzenia będzie dobrze! Trzymamy kciukiSuelen, matka wizyta koło 16. Trzymajcie mocno[emoji3]
reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
Anula1988
Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej Zobacz załącznik 784900
Prześliczne
Monya81
Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej Zobacz załącznik 784900
Caixa...ja dokładnie to samo chciałam kupić , ale jak okazało się że moze byc syn to muszę poszukać czegoś nowego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Matka:)
Słodkie[emoji7]Dziewczyny to ja dziś poszalałam i zrobiłam moje pierwsze zakupy wyprawkowe dla mojej córeczki jako że "czarny piątek" to udało się kupić nieco taniej Zobacz załącznik 784900
Chyba coś przegapiłam...Już poznałaś płeć ? Hmmmm.... Za dużo piszecie[emoji3] nieee...piszecie w odpowiedniej ilości to mnie mózg wyparował [emoji3]
reklama
Matka:)
Ja tak kiedyś kupowałam bez zastanowienia i łykałam te wszystkie chwyty marketingowe aż zaczęłam spisywać wszystko co kupowałam. I nagle dostałam olśnienia!!! Od tamtej pory staram sie planować zakupy. A i każdą ale to absolutnie każda pięciozłotówkę wrzucam do nieotwieranej skarbonki... Już rok sie zapełnia i w sumie nie miałam celu...Teraz mam. Kasa z tej skarbonki pojdzie na część wyprawki dla Dzidziusia. Zamierzam kupić z tych pieniążkow wozek i łóżeczko. Tej piątki z zakupów naprawdę sie nie odczuwa a można w twn sposób uzbierać sobie jakaś nadprogramowa sumke.[emoji57]Ja dzis rano na telefonie wypatrzyłam jeansy w h&m ale nie miałam czasu, stwierdziłam że kupie jak odprowadzę synka do przedszkola. O czuliście jak wróciłam juz nie było mojego rozmiaru [emoji57]
Trudno. Moze jeszcze kiedyś rzucą [emoji12]
A tak to nigdy nie ulegam tym wszystkim wyprzedazom, tzn jak coś musze kupić to tak, ale wydaje mi sie ze człowiek czesto wpada w taki amok, że -20% albo coś takiego i kupuje dużo niepotrzebnych rzeczy. Ja tak mam na pewno. Jak po jakiejś akcji w Rossmannie -49% zobaczyłam ile mam czerwonych lakierów do paznokci to sie załamałam. PS. Nie maluje paznokci prawie w ogóle [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom