reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mamy.[emoji19] Mnie raz tak kłuło, ze przestraszyłam sie nie na żarty... Wyczytałam w internetach, że to więzadła podtrzymujace macice.. Jakoś tak.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
To dobrze. Nie chce jak głupia latać do lekarza [emoji23] nie kłuje na samym środku więc w panikę nie wpadam. Ale troszkę się boję . Może za dużo dziś zrobiłam. Odpoczyne i zobaczę może przejdzie [emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png

reklama
Dla mnie też córeczka jakoś bliższa chociaż przecież pamiętam jak za synkiem szalałam i tak samo go kocham. To chyba jakaś zmowa jajników :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w poprzedniej ciąży bardzo chciałam syna. Jak sie dowiedziałam na USG, że Córka to poczułam sie troszke rozczarowana.... A teraz mam JĄ i nie wyobrażam sobie, zeby bylo inaczej [emoji57]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Już powstał wątek mam sierpniowych[emoji3] ale leci....

7v8rikgnfeynrbw6.png
Ja byłam sierpniówką 2012[emoji7]
Ale ten czas leci... Już nie jesteśmy takie świeżynki na baby boom[emoji3]
To dobrze. Nie chce jak głupia latać do lekarza [emoji23] nie kłuje na samym środku więc w panikę nie wpadam. Ale troszkę się boję . Może za dużo dziś zrobiłam. Odpoczyne i zobaczę może przejdzie [emoji4]

34bwyx8dkk6avua5.png
Odpoczynek powinien pomóc [emoji5]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Słodkie[emoji7]
Chyba coś przegapiłam...Już poznałaś płeć ? Hmmmm.... Za dużo piszecie[emoji3] nieee...piszecie w odpowiedniej ilości to mnie mózg wyparował [emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Tak na usg genetycznym lekarz pokazał i potwierdził że na 90% dziewczynka. Powiedział też że bardzo by się zdziwił jakby to był chłopak. To świetny specjalista i ufam że już tak pozostanie. No ale różne rzeczy się zdarzają pozostaje te 10% niepewności.
Ja miałam przeczucie na chłopaka. Ochota na kwaśne, słone itd..Widocznie intuicja mnie zmyliła. Aha, kalendarz chiński wskazywał na dziewczynkę :D

A ja sobie obiecałam ze jak tylko poznam płeć to jadę po ubranko chociaż jedno [emoji23] wybrałam się dzisiaj i wstąpiłam na 5 minut do babci w efekcie zostałam na godzinę przy ubikacji... wymioty poziom hard [emoji26][emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hi hi to mamy podobny gust jest jeszcze opcja cała w odcieniu popielatym też bardzo ładna.
Z resztą zakupów czekam na styczeń/luty bo jakby się coś zmieniło i nagle wyskoczył ptaszek to będą "jaja" :)

Dużo szarości mam po synku, wiec juz chciałbym cos nowego. Jak bedzie drugi chłopak to moze wejdę w te szare z dodatkiem turkusu:)
Dziś byłam w galmoku i kupiłam kilka unisexów. No nie mogłam się powstrzymać. Pózniej wrzucę foty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę w poczekalni u lekarza i chyba trochę tu pobędę bo z 10 osób przede mną [emoji19] ale może to dobrze bo teściowa przed chwilą dzwoniła że przyjedzie hehe to małżonek się nią zajmie, a ja wzięłam książkę to nie będę się nudzić czekając [emoji23]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Widze, ze coraz więcej z nas coś kupuje dla Dzidziusiow... To chyba są najprzyjemniejsze zakupy jakie tylko istnieją...
Zielinka wspolczuje[emoji31] Ja nawet razu nie wymiotowałam...

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Tak na usg genetycznym lekarz pokazał i potwierdził że na 90% dziewczynka. Powiedział też że bardzo by się zdziwił jakby to był chłopak. To świetny specjalista i ufam że już tak pozostanie. No ale różne rzeczy się zdarzają pozostaje te 10% niepewności.
Ja miałam przeczucie na chłopaka. Ochota na kwaśne, słone itd..Widocznie intuicja mnie zmyliła. Aha, kalendarz chiński wskazywał na dziewczynkę :D
Aha... No to już wszystko wiem. [emoji5]
Mnie kalendarz chinski wskazuje na dziewczynke...

Oj Dziewczyny... Jakoś nie czuje, ze jestem w ciazy... Brzuch mi sie zmniejszył...pewnie wzdecia mineły...piersi juz tak nie bolą... I zamiast sie cieszyć to oczywiście snuję jakieś chore wizje.
Tylko jeden objaw mam. Apetyt.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry