reklama
tynka2506
Fanka BB :)
Koniecznie! To ważne.[emoji5] A jakie masz ciśnienie? Prawidłowe?
Nigdy nie miałam problemu z ciśnieniem ale teraz nie wiem jutro będę u babci to sobie zmierzę w domu nie mam aparatu do pomiaru ciśnienia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marciotek88
Pamiętajcie laseczki, jeśli już chcecie zakupić ciśnieniomierz to taki naramienny, nie na nadgarstek, one nie dają tak poprawnych pomiarów.
:-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
Zając Czerwcowy
Patrze wlasnie ze zaczelam 10 tydzien ostatni najbardziej stresujacy jesli chodzi o poronienia. A pozniej juz tylko lepiej
Matka:)
Szybko mijają te tygodnie. Ani sie obejrzymy jak bedziemy na półmetku [emoji57]Patrze wlasnie ze zaczelam 10 tydzien ostatni najbardziej stresujacy jesli chodzi o poronienia. A pozniej juz tylko lepiej
O. Nawet nie wiedzialam. Mam naramienny.Pamiętajcie laseczki, jeśli już chcecie zakupić ciśnieniomierz to taki naramienny, nie na nadgarstek, one nie dają tak poprawnych pomiarów.
yoohoosek
Ja dzis rano na telefonie wypatrzyłam jeansy w h&m ale nie miałam czasu, stwierdziłam że kupie jak odprowadzę synka do przedszkola. O czuliście jak wróciłam juz nie było mojego rozmiaru [emoji57]
Trudno. Moze jeszcze kiedyś rzucą [emoji12]
A tak to nigdy nie ulegam tym wszystkim wyprzedazom, tzn jak coś musze kupić to tak, ale wydaje mi sie ze człowiek czesto wpada w taki amok, że -20% albo coś takiego i kupuje dużo niepotrzebnych rzeczy. Ja tak mam na pewno. Jak po jakiejś akcji w Rossmannie -49% zobaczyłam ile mam czerwonych lakierów do paznokci to sie załamałam. PS. Nie maluje paznokci prawie w ogóle [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Trudno. Moze jeszcze kiedyś rzucą [emoji12]
A tak to nigdy nie ulegam tym wszystkim wyprzedazom, tzn jak coś musze kupić to tak, ale wydaje mi sie ze człowiek czesto wpada w taki amok, że -20% albo coś takiego i kupuje dużo niepotrzebnych rzeczy. Ja tak mam na pewno. Jak po jakiejś akcji w Rossmannie -49% zobaczyłam ile mam czerwonych lakierów do paznokci to sie załamałam. PS. Nie maluje paznokci prawie w ogóle [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Matka:)
U mnie słoneczko fajne. W parku jestem z Córcia...Ona biega jak szalona a ja łapie D3 na ławeczce z książka. Duzo mamuś z wozeczkami. Z jednej strony chciałabym juz mieć Dzidziusia po drugiej stronie ale z drugiej to mam teraz taki luzzz....