reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry!
Justyna trzymam kciuki za dzisiejszy dzień! Dobrze ze jedzie z tobą siostra. W ogóle z tego ci piszesz masz wspaniała rodzine!

Dziewczyny poproście lekarzy o to zeby mierzyli wam ciśnienie i sprawdzało wagę. To bardzo ważne!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :)

Emka jeeej, jaki slodki ten reczniczek, piękny jest! Jakie plany na dzisiejszy pierwszy dzień wolnego od pracy? :)

Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt! Cudowne zdjęcia, dzieciątka wspaniale :)

Madziarra wracaj szybko do zdrowka, oby te biegunki raz dwa przeszły, biedna :(

Ja również co wizytę mam mierzone ciśnienie oraz sprawdzana wagę. Myślałam, ze to standard wszędzie.

My wczoraj dość późno wróciliśmy z synkiem od lekarza i wszyscy poszliśmy spać po 21., hihi. Też miałam jakieś głupie sny, ale szybko wymazuje je z pamięci, aby sobie głowy nimi nie zaprzątać.

Coś kupujecie z okazji black friday?
He he black friday [emoji1] chciałam iść na jakieś zakupy ale jak pomyślałam o tych wszystkich moherach które będą się biły od 8 rano w sklepach to mi się odechciało [emoji53]

No ja chciał nie chciał do galerii zaleciec musze bo chce kupić prezenty dla mojego chrzesniaka i jego brata. Naprzeciwko moich teściów mieszka szwagier z zona i dziećmi. Zawsze na święta do nich jeździliśmy ale w te chyba nie dam rady. Zostawię u teściów prezenty dla maluchów.

f2w3rjjgodcc729t.png

Madireiro dostaniesz leki i bedzie dobrze nie stresuj sie bo to nie pomaga :* najlepiej w domu kontroluj tez ciśnienie
Tynka u mnie co wizyte mierzone jest cisnienie i wpisywane do karty ciazy. Dziwne ze u Cb nie mierzy... Bo cisnienie jest wazne
Zielinka dopilnuj zeby Ci mierzyl albo rob to sama w domu...
Justyna nawet nir wiem co napissc... Tak bardzo mi przykro... Dobrze ze masz wsparcie w siostrze :*

oar8s65gmlqg37sx.png

Hej, Ale naskrobałyście od wczoraj :) U mnie też waga i ciśnienie mierzą na wizycie .

Justynka- trzymam &,silna babka jesteś, najwazniejsze,że z maluszkiem wszystko dobrze :)

A ja wczoraj kupiłam u jednej babki 3 pary spodni z h&m, koszulę elegancką,leginsy, tuniczkę taką ciepłą ,i koszule dwie inne za 100zł. Na prawdę można tanio fajne rzeczy kupić :)

He he black friday [emoji1] chciałam iść na jakieś zakupy ale jak pomyślałam o tych wszystkich moherach które będą się biły od 8 rano w sklepach to mi się odechciało [emoji53]

Anulka wczoraj w telewizji śniadaniowej mowili, ze lepiej z Black friday skorzystać online, pewnie głównie dlatego z powodu o jakim pisałaś, hihi.

reklama
Witajcie :)

Emka jeeej, jaki slodki ten reczniczek, piękny jest! Jakie plany na dzisiejszy pierwszy dzień wolnego od pracy? :)

Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt! Cudowne zdjęcia, dzieciątka wspaniale :)

Madziarra wracaj szybko do zdrowka, oby te biegunki raz dwa przeszły, biedna :(

Ja również co wizytę mam mierzone ciśnienie oraz sprawdzana wagę. Myślałam, ze to standard wszędzie.

My wczoraj dość późno wróciliśmy z synkiem od lekarza i wszyscy poszliśmy spać po 21., hihi. Też miałam jakieś głupie sny, ale szybko wymazuje je z pamięci, aby sobie głowy nimi nie zaprzątać.

Coś kupujecie z okazji black friday?
Cała noc nie spalam, mała kasłała myślałam, że się udusi. Na szczęście ok 5 rano przeszło. Juz się chciałam na pogotowie zbierać ale ja ufam tylko mojemu pediatrze. Jak widzę , że oni przystawką 3 razy słuchawki i już antybiotyk to mnie krew zalewa. Więc dziś pewnie nici z zakupów.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry