reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Justyna trzymaj się! Bardzo ci współczuję... Ale zostań z nami, będziesz mamą! A takiego faceta to kopa w d....e jak nie szanuje kobiety.
Kobiety i tym bardziej matki swojego dziecka...

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Ja po wizycie dostałam zastrzyku energii,ale senna jestem :D dzisiaj w którymś poście wspominałaś o basenie ;) chodzisz może na jakieś zajęcia?
Nie :-) tak sie pochlupac kiedy maz ze znajomymi idzie na termy ja zostaje w basenie :-) ale od nowego roku ja tez zamierzam juz sie pluskac w cieplych wodach ;-)
A jak po wizycie ?

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ja tez się chce wybrać na basen ale muszę kupić strój jednoczęściowy. Co do spodni to wcisnęłam się dzisiaj w moje jeansy ale to chyba ostatni raz musiałam chodzi z rozpiętym guzikiem i zamkiem dobrze ze mam długi płaszcz :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Justyna dziewczyny maja racje!Zagladaj do nas prosze i pisz co ci leży na sercu.Jest takie powiedzenie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Czasem musi sie wydarzyć coś naprawde złego aby potem nastał dobry czas.A teraz musisz dać czasowi czas!

Dzięki dziewczyny za rady, mi też nie podoba się ta hydroksyzyna też od razu o niej poczytalam i znalazłam informacje że daje się ja żeby "rozluźnić" się i ciało, małe dzieci ja dostają żeby spokojnie przespać noc kiedy mają np silny kaszel. Mimo wszystko trochę się obawiam jak zapytałam położnej po co się ja daje to mnie zrypala że lekarz chyba wie co robi. ale ja wzięłam dwie te tabletki a trzeciej już nie.
Justyna jak tylko się poczujesz na siłach to odzywaj się, pamiętaj że nie jesteś sama, możesz tu pisać wszystko co będzie w Tobie siedzieć. Jesteś silną kobieta i dasz sobie napewno radę, teraz najważniejsze jest maleństwo reszta się powoli ułoży. Czekamy na Ciebie

Yoohoosek - tak clexane. Rozmawialam z kolezanka co pracuje w aptece i prawdopodobnie lekarz pomylił recepty ;( bo na tej byl wypisany numer 07. Czyli ze zniżką. A wczesniej dostalam ze zniżką normalna recepte.

reklama
Nie :-) tak sie pochlupac kiedy maz ze znajomymi idzie na termy ja zostaje w basenie :-) ale od nowego roku ja tez zamierzam juz sie pluskac w cieplych wodach ;-)
A jak po wizycie ?

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ahaa,bo myślałam,że może jakieś zajęcia grupowe dla ciężarnych :D ja się za czymś takim rozglądam :)
Po wizycie super, wszystko dobrze z fasolką,także odrazu ulżyło ;)

Do góry