Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Kupilam z olx dwie pary spodni od dziewczyny, ktora mieszka obok :-) za cale 70 zl. Zalozylam i wspaniale uczucie - nic nie gniecie [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdraszczamKupilam z olx dwie pary spodni od dziewczyny, ktora mieszka obok :-) za cale 70 zl. Zalozylam i wspaniale uczucie - nic nie gniecie [emoji7]
Strasznie ci współczuję . pamiętaj że teraz najważniejsi jesteście maleństwo i ty; ) Patrz tylko na wasze dobro :* Dobrze że możesz liczyć na wsparcie bliskich. U nas zawsze możesz liczyć na słowo otuchyDziękuję wam dziewczyny. Świat mi się zawalił. Po 13 latach razem stwierdzil ze nie potrafi już być ze mną. Moze przerosła go odpowiedzialność. Nie wiem. Nie potrafię go zrozumieć. Jedyne co przychodzi mi do głowy to inna kobieta.
Wrocilam dzisiaj do rodzinnego domu. nie wyobrażam sobie żyć w mieszkaniu gdzie każdy kąt mi go przypomina.
To mamy idealna synchronizacje... Będą czworaczki..
Żadna z nas nie jest lekarzem żeby Tobie mówić czy masz brać czy nie. Mi lekarka teraz też przepisała hydroksyzynę, fakt że jeszcze jej nie brałam, ale w poprzedniej ciąży w szpitalu też ją dostawałam, dostawałam też leki o wiele bardziej nie zalecane w ciąży tylko po to żeby wcześniej nie urodzić.A ja już też trochę lepiej po paru kroplowkach więc mam nadzieję że niedługo wyjdę martwi mnie trochę że karza mi łykać hydroksyzyne ale jest na oddziale też mój lekarz prowadzący więc chyba wiedzą co robią. No i byle do poniedziałku bo kolejne usg
Justyna trzymaj się! Bardzo ci współczuję... Ale zostań z nami, będziesz mamą! A takiego faceta to kopa w d....e jak nie szanuje kobiety.Witajcie dziewczyny. Chce się z wami pożegnać. Dzisiaj odszedł ode mnie mąż. Jestem w totalnej rozsypce i nie będę zaglądać na forum. Pomimo że byłam tu krótko bardzo was polubiłam. Moze jak sie ogarnę to wrócę. Nie wiem. Dziekuje wam za wszystko.
Kupilam z olx dwie pary spodni od dziewczyny, ktora mieszka obok :-) za cale 70 zl. Zalozylam i wspaniale uczucie - nic nie gniecie [emoji7]