Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
reklama
Karabesque
Zaangażowana w BB
Na marketbio.pl jest w miare rozsadna cena 28zl za niecaly litrGdzie kupujesz ten olej?
mlodamama21
Fanka BB :)
wroniasta
ja mam ciągle :/ myślałam ze to od kryminałów którymi się uwielbiam zaczytywać, ale jesteś już kolejną osobą która miewa koszmary senne w ciąży, więc to chyba normalneMi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
Bellax123!
ja mam ! mega realistyczne. Ostatnio śnił mi się wypadek ( mój) i się mega bałam o bobasa, wszędzie była krew ale nie bolał mnie brzuch... głupie te sny sąMi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
Zając Czerwcowy
Moj tez mi nie pozwala... i w sumie troche racji ma ale hmmm to znaczy ze sam bedzie musial myc ;-)
mlodamama21
reklama
mlodamama21