reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

23 lata. Jestem mamą Kubusia, który ma 3,5 roku, termin mam na 18 czerwca w jego urodziny. Trafiliśmy, teraz tylko urodzić tego dnia. :D :D
Moja siostra się chciała chlastać, jakby kp to była sprawa zycia i śmierci, chociaż przy pierwszej ciąży też bardzo chcialam karmić sama, teraz już mniej chetnie. :p
Haha nieźle, ja mam termin na dzien przed urodzinami synka więc może też się uda w ten sam dzień :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Ja mam termin dzień przed urodzinami córki :D
Hehe alesmy powstrzeliwaly się.

A ostatnio mieliśmy z małym śmieszna rozmowę. Babcia pokazywała mu gazetkę z zabawkami i pytała co by chciał dostać na święta. A on pokazuje na Panią z dzieckiem i mówi że dzidzie xD więc mu powiedziałem że na święta to nie, ale zobaczymy, może na urodziny [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Hehe alesmy powstrzeliwaly się.

A ostatnio mieliśmy z małym śmieszna rozmowę. Babcia pokazywała mu gazetkę z zabawkami i pytała co by chciał dostać na święta. A on pokazuje na Panią z dzieckiem i mówi że dzidzie xD więc mu powiedziałem że na święta to nie, ale zobaczymy, może na urodziny [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Moja to się teraz modli żeby dzidzia urodziła się chociaż dzień po niej, no bo jak to tak że młodsza będzie szybciej urodziny obchodzić :D

reklama
Moja to się teraz modli żeby dzidzia urodziła się chociaż dzień po niej, no bo jak to tak że młodsza będzie szybciej urodziny obchodzić :D
ja bym nie chciała mieć urodzin wtedy kiedy moja siostra ;( Pamiętam jak moja sisi była mała i nie znała się na pieniądzach i zamieniała się ona mi 5 zł a ja jej 1zl bo 1zl ma większą monetę[emoji23][emoji23] Dzieci są cudowne.

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Do góry