reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

W której aptece? Pragna to chyba jedyny suplement jaki mnie przekonuje. Widziałam w Gemini , że cena jest ok tylko czy ceny internetowe pokrywają się ze stacjonarnymi. Raczej nie.

f2w3skjoapwrgv7j.png
też słyszałam o tej Pragnie , że jest bardzo polecana, jutro podpytam w aptekach

reklama
W której aptece? Pragna to chyba jedyny suplement jaki mnie przekonuje. Widziałam w Gemini , że cena jest ok tylko czy ceny internetowe pokrywają się ze stacjonarnymi. Raczej nie.

f2w3skjoapwrgv7j.png
W przypadku Gemini to chyba całkiem podobnie wychodzi. Np. W Trójmieście to jedne z najtańszych aptek

7v8r9jcg9vxigot5.png

Witam wieczorową porą. Nie dam rady chyba nadrobić.

Jestem w szpitalu, wczoraj miałam lekkie plamienie na brązowo, ale dzisiaj miałam już krwawienie żywą krwią. Przyjęli mnie do szpitala, akurat mój doktor miał dyżur. Serduszko bije, maluszek ma 19mm. Nie wiadomo co jest przyczyną krwawienia, zostawili mnie i dali progesteron.
Wczoraj miałam intensywny dzień, bylismy w innym mieście z synkiem u specjalistów różnych, potem podróż - chyba za dużo naraz

74703e3ksg0ul1uj.png

Jejku, ale wiadomość :( wracajcie szybko do pełni sił :*

Wroniasta byłaś u gina? Co mówił o tych wynikach toksoplasmosy?
na razie kazał nie panikować , zlecił dodatkowe badania Toxo awidność które wykażą czy to jest stare zachorowanie, czy jakaś nowa sprawa. Jeśli stare to nie ma się czym martwić bo już mam antyciała i mały będzie całkowicie bezpieczny. Nie mówił na razie co będzie jeśli to świeża choroba, pewnie nie chciał mnie niepotrzebnie denerwować na razie.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Strywald24. Ogolnie siedziba w Poznaniu albo Gorzowie wlkp. Nie pamietam dokladnie ale dosc szybko i sprawnie wszystko.

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Do góry