reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Po 12 tygodniach na pewno minie . Zola poczujesz to co ja w pierwszej ciąży - jakbym z dnia na dzień się na nowo narodziła. Dobrze masz kochana , że nie muszisz rano wstawać- ja dziś jechałam w autobusie rano cały czas myśląc czy zwymiotuje czy nie [emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png
Jak ja wam nie zazdroszczę aż takich objawów. Aczkolwiek jakieś delikatne by sie mogły pojawić dopóki ruchów bobo nie poczuje :) bo chyba dopiero wtedy będę trochę spkojniejsza jak dzidzię będę codziennie czula. Dziś dr robił mi USG przez brzuch juz i ładnie było wszystko widać i maluszek machał rączkami a nóżkami odpychał się od ścianki i tak sobie skakał. No co za boskie uczucie, prawie sie poplakalam jak zobaczyłam, że wszystko w porządku :)

reklama
Jak ja wam nie zazdroszczę aż takich objawów. Aczkolwiek jakieś delikatne by sie mogły pojawić dopóki ruchów bobo nie poczuje :) bo chyba dopiero wtedy będę trochę spkojniejsza jak dzidzię będę codziennie czula. Dziś dr robił mi USG przez brzuch juz i ładnie było wszystko widać i maluszek machał rączkami a nóżkami odpychał się od ścianki i tak sobie skakał. No co za boskie uczucie, prawie sie poplakalam jak zobaczyłam, że wszystko w porządku :)

A jak ja Ci zazdroszczę, z widziałaś jak twoja dzidzia macha rączkami i nóżkami- ja następne USG będę miała za miesiąc [emoji53]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Wytrzymasz? Hehe ja już miałam do tej pory 3 usg. Taka niecierpliwa jestem no i o. :)

Niestety , mój ginekolog kazał mi przyjść na USG dopiero w 12 tc. Na IP od razu by mnie wpakowali na patologię ciąży na 2 doby- moja szwgierka ostatnio była i ją wpakowali. Chyba , że pójdę prywatnie a to kosztuje 160zl . Ja dopiero 2.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Niestety , mój ginekolog kazał mi przyjść na USG dopiero w 12 tc. Na IP od razu by mnie wpakowali na patologię ciąży na 2 doby- moja szwgierka ostatnio była i ją wpakowali. Chyba , że pójdę prywatnie a to kosztuje 160zl . Ja dopiero 2.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Mnie sie pytała na IP czy chce zostać na oddziale. Powiedziałam że jak nie będzie takiej konieczności to nie no i tylko dr zbadał i do domu. Ale kartę ta szpitalną i tak mi założyła od razu.

reklama
Do góry