reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Gratulacje !![emoji4]Jest serduszko! [emoji173] [emoji173] [emoji173] dzidziuś ma 1,21cm, tętno 148, wg wielkości jest dzień do przodu, 7t3d [emoji1]
Jestem mega szczęśliwa!!!
s.michalina
Nie miałam nerwów na forum. Codziennie pojawiała się lekko zabarwiona plamka. Wiec czekałam żeby nie panikować. Dzisiaj w nocy wracaliśmy z Niemiec Kum niedaleko Fuldy byliśmy. W drodze taka giga brązowa plama. Wiec po trasie mąż podrzucil mnie do szpitala a sam pojechał do domu. Teraz na niego czekam wpisałam się na własne żądanie. Standard. Tak mi zresztą położna doradził. Dali duphaston 3x1 i zalecany odpoczynek. Na usg wszystko super badanie gin też dobrze ale śluz zabarwiony jest. Nie wiadomo ślad. Położna mówiła ze może w.terminie okresu się zbiegło, wysiłek, podróż. Czyli wszystko i nic. Zostawać w szpitalu nie było pp co.
600km jechałam dzisiaj autem i żegnalam się z dzieckiem. Jaki człowiek jest głupi...
Dziękuję za rady.
600km jechałam dzisiaj autem i żegnalam się z dzieckiem. Jaki człowiek jest głupi...
Dziękuję za rady.
anika84
Michalina dobrze że pojechałaś do szpitala żeby się uspokoić.
Moja gin mówi że brązowe plamienia w 1 trymestrze to nic złego. Głowa do góry i nie żegnaj się z Dzidziusiem tylko szykuj na powitanie w czerwcu ahh to pierwsze spojrzenie, dotyk, wzruszenie, tysiąc myśli na minutę juz nie mogę się doczekać
Moja gin mówi że brązowe plamienia w 1 trymestrze to nic złego. Głowa do góry i nie żegnaj się z Dzidziusiem tylko szykuj na powitanie w czerwcu ahh to pierwsze spojrzenie, dotyk, wzruszenie, tysiąc myśli na minutę juz nie mogę się doczekać
rudziutka38
Super że wszystko dobrzeNie miałam nerwów na forum. Codziennie pojawiała się lekko zabarwiona plamka. Wiec czekałam żeby nie panikować. Dzisiaj w nocy wracaliśmy z Niemiec Kum niedaleko Fuldy byliśmy. W drodze taka giga brązowa plama. Wiec po trasie mąż podrzucil mnie do szpitala a sam pojechał do domu. Teraz na niego czekam wpisałam się na własne żądanie. Standard. Tak mi zresztą położna doradził. Dali duphaston 3x1 i zalecany odpoczynek. Na usg wszystko super badanie gin też dobrze ale śluz zabarwiony jest. Nie wiadomo ślad. Położna mówiła ze może w.terminie okresu się zbiegło, wysiłek, podróż. Czyli wszystko i nic. Zostawać w szpitalu nie było pp co.
Dziękuję za rady.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Matka:)
Dzien doberek Kochane.
Gratuluje wszystkim mamusiom, które widziały serduszka swoich maluszkow.Tym, które czekają na wizytę zycze dużo cierpliwosci i OPTYMIZMU!!!!! Ja wiem, ze niektóre z Was mają prawo sie stresowac..ale naprawde stres nie pomoze a moze zaszkodzic...nie nakręcajmy sie wzajemnie...
Ja mam kolejna wizyte 18 listopada a 17 listopada mam USG genetyczne...
Wierzę, ze będzie dobrze! Musi byc dobrze.Ja ze swojej strony moge tylko starać sie byc radosna i spokojna. Wiem, ze niektóre z was czuja sie jak na permanentnym kacu..wiem..ale moze jakas komedia obejrzana z mężem/kolezanka? Cokolwiek co sprawi, ze poczujecie sie lepiej. Naprawde pozytywny nastroj dziala cuda w organizmie.I na dzidziusia tez wplywa. Ja poprzednią ciaze mialam tak stresująca ze az czasem nie wierze, ze to przetrwalam. Teraz spokoj...czego i Wam zycze[emoji173]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje wszystkim mamusiom, które widziały serduszka swoich maluszkow.Tym, które czekają na wizytę zycze dużo cierpliwosci i OPTYMIZMU!!!!! Ja wiem, ze niektóre z Was mają prawo sie stresowac..ale naprawde stres nie pomoze a moze zaszkodzic...nie nakręcajmy sie wzajemnie...
Ja mam kolejna wizyte 18 listopada a 17 listopada mam USG genetyczne...
Wierzę, ze będzie dobrze! Musi byc dobrze.Ja ze swojej strony moge tylko starać sie byc radosna i spokojna. Wiem, ze niektóre z was czuja sie jak na permanentnym kacu..wiem..ale moze jakas komedia obejrzana z mężem/kolezanka? Cokolwiek co sprawi, ze poczujecie sie lepiej. Naprawde pozytywny nastroj dziala cuda w organizmie.I na dzidziusia tez wplywa. Ja poprzednią ciaze mialam tak stresująca ze az czasem nie wierze, ze to przetrwalam. Teraz spokoj...czego i Wam zycze[emoji173]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama