reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Wasi faceci też tacy wrażliwi teraz? Mój by ciągle spał i mówi, że mu niedobrze czasami[emoji14]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój nie uroił sobie ciąży ;-) Ale nadzwyczajnie opiekuńczy się zrobił, a to akurat baaardzo mi pasuje [emoji12][emoji178][emoji178][emoji178]

hchy3e3k141c0230.png

Mój nie uroił sobie ciąży ;-) Ale nadzwyczajnie opiekuńczy się zrobił, a to akurat baaardzo mi pasuje [emoji12][emoji178][emoji178][emoji178]

hchy3e3k141c0230.png
Moj też. Sprząta mi mieszkanie i obiad nawet w weekend zrobił :) w sumie ciąża to taka fajna próba dla związku. Można zobaczyć czy facet dba o Ciebie czy jego podejście się nie zmienia.

Dziewczyny któraś z Was bierze Acard ? Od ktorego tygodnia bierzecie go?
Bo ja mam dylematy ;( jak kiedys bylam na kontroli to moj lekarz powiedzial po uslyszeniu mojej histori ze w ciazy bede musiała go brac. Ze ta ciąża to wpadka i wizyta w czwartek ( do mojego lekarza) moj mąż mnie nakreca, zeby juz na jutro umowila sie ;/ zeby nie czekac do czwartku i isc do innego jak najszybciej. Mam mętlik w głowie ;( nic sie zlego nie dzieje, tylko ten mój mąż panikuje zebym ten lek jak najszybciej zaczela brac ;/

wniduay3s76h08au.png
Ja biore..caly czas..od ponad roku

Moj też. Sprząta mi mieszkanie i obiad nawet w weekend zrobił :) w sumie ciąża to taka fajna próba dla związku. Można zobaczyć czy facet dba o Ciebie czy jego podejście się nie zmienia.

Ale zobacz jak ważne jest teraz dla nas poczucie bezpieczeństwa, że ktoś się o nas troszczy... Ja się zrobiłam strasznie rozlazła, wrażliwa, często płaczę...i to dla mnie bardzo ważne. I na szczęście mężuś się spisuje [emoji12]

hchy3e3k141c0230.png

Dziewczyny któraś z Was bierze Acard ? Od ktorego tygodnia bierzecie go?
Bo ja mam dylematy ;( jak kiedys bylam na kontroli to moj lekarz powiedzial po uslyszeniu mojej histori ze w ciazy bede musiała go brac. Ze ta ciąża to wpadka i wizyta w czwartek ( do mojego lekarza) moj mąż mnie nakreca, zeby juz na jutro umowila sie ;/ zeby nie czekac do czwartku i isc do innego jak najszybciej. Mam mętlik w głowie ;( nic sie zlego nie dzieje, tylko ten mój mąż panikuje zebym ten lek jak najszybciej zaczela brac ;/

wniduay3s76h08au.png
Motylek ja bralam Acard jak podchodziłam do in vitro. Teraz jak się okazalo że zaszliśmy sami lekarz mi powiedziała że skoro sami zaszliśmy to żadne leki nie są potrzebne. Z tego co wiem to Akard jest na rozrzedzenie krwi , może zadzwoń do lekarza jeśli masz swojego i się zapytaj jeszcze przed wizytą.

reklama
Mój mąż częściej przyznaje mi rację ;) jako ze latwego charkterku nie mam to musi miec ogromna cierpliwosc :). Oczywisci tez angazuje sie w wiele czynnosci w domu ale ja i tak zosia samosia o sama musze :(Ale to bardzo przyjemne i budujace zupelnie innego rodzaju bezpieczenstwo jak facet po wspanialej nowinie staje sie prawdziwym facetem dbajacym o swoja kobiete;)

Do góry