reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój mąż częściej przyznaje mi rację ;) jako ze latwego charkterku nie mam to musi miec ogromna cierpliwosc :). Oczywisci tez angazuje sie w wiele czynnosci w domu ale ja i tak zosia samosia o sama musze :(Ale to bardzo przyjemne i budujace zupelnie innego rodzaju bezpieczenstwo jak facet po wspanialej nowinie staje sie prawdziwym facetem dbajacym o swoja kobiete;)
Dokładnie, zupełnie inaczej teraz jest :) Ja teraz dostrzegam jaki mój mąż jest wspaniały, tak się stara mimo tego że mógłby po całym tygodniu pracy leżeć na kanapie. A jednak mi pomaga bardzo dużo, robi co w jego mocy żeby mnie odciążyć. Trochę mi tak głupio, że on tyle robi, ale z drugiej strony jak pomyślę, że z takimi mdłościami mam zasuwać to aż mi niedobrze. Na szczęscie nie narzeka jeszcze :p

reklama
Jaaa..ja tez w srode ide na wizyte :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
Ja również w środę USG mam. Mam nadzieję że będzie Ok. Hcg dziś zrobiłam 8833,5 mi wyszło przyrost w normie tak kalkulator mówi. Ja Acard biorę od samego początku

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój nie uroił sobie ciąży ;-) Ale nadzwyczajnie opiekuńczy się zrobił, a to akurat baaardzo mi pasuje [emoji12][emoji178][emoji178][emoji178]

hchy3e3k141c0230.png
Mój też mega opiekuńczy [emoji1] ciągle pyta jak się czuję i czy nie muszę odpocząć, to jest takie miłe!

Siedzę na szkoleniu i boli mnie brzuch jak na okres, cały jest napięty.
Na szczęście mdłości przeszły i mogę normalnie jeść.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Motylek ja bralam Acard jak podchodziłam do in vitro. Teraz jak się okazalo że zaszliśmy sami lekarz mi powiedziała że skoro sami zaszliśmy to żadne leki nie są potrzebne. Z tego co wiem to Akard jest na rozrzedzenie krwi , może zadzwoń do lekarza jeśli masz swojego i się zapytaj jeszcze przed wizytą.
U mnie lekarz podejrzewa zakrzepice . przez to ze tyle razy poronilam i ogolnie co sie działo w ciąży z córką. Wiec dlatego musze ten lek wziąść.

wniduay3s76h08au.png

Suelen, a jeżeli mogę zapytać, to jakoś hormonalnie się leczyłaś, że odrazu bliźniaki :) pytam bo ja się boję ciąży bliźniaczej, u mojej mamy strony były bliźniaki, mam dwójkę dzieci i byłaby czwórka, chyba bym nie ogarnęła, usg w środę wszystko się wyjaśni :D podziwiam

Moj maz tez bardziej sie angazuje. Zwaszcza w opieke nad synkiem. I dobrze.
U mnie ciagle mdlosci i wymioty :/. Juz mam dosc tej ciazy, a to dopiero poczatek. Takze dziewczyny nie martwcie sie brakiem objawow, cieszcie sie ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie ugotowalam prawie kg szpinaku i chyba sama zjem pół kilo[emoji38] Sylwkaka rób śmiało [emoji1]od jednych frytek nikt nie umarł. Ostatnio wracając z pracy musiałam odwiedzić Maca [emoji6]

reklama
Mój mąż też pomaga i rozpieszcza, aż za bardzo ;) I tak baaardzo cieszymy się na samą myśl, że zostaniemy rodzicami.
Jejku jejku, jaką mam ochotę na pierogi z mięsem.

Napisane na INSIGNIA 5 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry