reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Może też nie będę się hamować? Boję się bo ludzie powiadają że nie można tak szybko bo nieszczęście itp :p ale z drugiej strony czasami są takie fajne okazje i można upolowac np jakies neutralne ciuszki i akcesoria za grosze :-) i jak tu nie skorzystać?

reklama
Dokładnie, jestem tego samego zdania [emoji4] A to tylko przesądy [emoji12]

hchy3e3kmkdysf2e.png

Swoją drogą dziś na wizycie dostałam skierowanie na badanie przeciwciał, mimo, ze mam grupę A rh+ ... powiedziała, ze coraz częściej zdarzaja się konflikty nawet przy dodatnich grupach :O

No i namawiają bardzo na test pappa ale tego na pewno nie będę robila
Bo występuje też konflikt na poziomie grupy a nie Rh. Łagodniejszy ale jest.
Ja mam przeciwciała, dziś odbieram dokładniejszy wynik.
Jutro planuję kupić coś symbolicznego dla dzidzi co potem będzie pamiątką i jutro powiem dzieciom. Mam już gdzieś czy mąż chce mówić czy nie. Nawet jeśli wynik będzie zły to to dziecko już jest, serduszko bije. Będziemy o nie walczyć, leczyć je a jeśli trzeba będzie wspierać w chorobie.

Ja mam co córce duzoooo rzeczy. A wlasciwie to tylko drobiazgi do kupna zostały. Na poetwsze miesiace mialam i tak wszystko neutralne wiec u mnie jakis wielkich zakupów nie bedzie ;D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia86 co do kp to pisalam ogolnie, nie odnosilam sie do Twojej wypowiedzi ;)

Dziewczyny na mdlosci polecam Prevomit. Gin mi wczoraj polecil i dzieki niemu dzis w miare wrocilam do zywych :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamierzam jeszcze czekać z rzeczami dla dziecka, wolę dmuchać na zimne przynajmniej ten 1 trymestr. Szał się pewnie zacznie jak poznamy płeć. Ale na razie o tym nie myślę za bardzo :)

reklama
Hej dziewczyny ! A kiedy planujecie pierwsze zakupy dla maleństwa? :D
Ja pierworodka i nie wiem kiedy "wypada" za to się zabrać :-) ale jak widzę te wszystkie maleńkie czapeczki o rękawiczki.... same wiecie :D
thgfyx8d6loeenyj.png
Mega mnie korci żeby coś kupić, ale bez sensu żeby leżało tyle miesięcy :)
A rękawiczki się nie przydadzą, przecież rodzimy w czerwcu i zimą to już duże dzieci będą [emoji39]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry