reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczynki!

Zazdroszczę. My teraz każdy grosz odkładamy na remont i daliśmy ogłoszenie-zlecenie. Musimy zdążyć wyremontować, umeblować, bez kredytu boję się że na wyprawkę nie zostanie czasu ale jak będzie wszystko ok to reszta nie ważna.

Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, cały czas czekam kiedy będę mogła powiedzieć a tu zaraz zaczynamy 3mc :)
Wszystko będzie w porządku, zobaczysz [emoji178]
Ja na razie korzystam dopóki dam radę pracować, bo zarabiam całkiem dobrze... A na wiosnę też chcę powymieniać meble w dwóch pokojach i najlepiej byłoby bez kredytu :-) Zobaczymy czy się uda ;-)

hchy3e3kafire3rs.png

reklama
No to czekamy Madziarra na kolejne dobre wieści [emoji4] oby do czwartku.
Kum u mnie były takie za 25 zeta. Chyba są teraz w gazetce. Znasz ich jakość? Dobre są?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Tu się tyle dzieje, ze nie nadążam z pisaniem. Ledwo przeczytałam wszystko i już nie pamiętam co której chciałam w między czasie napisać :)

Dziewczynom, które już widziały bijące serduszka - ogromne gratulacje! Szczęściary z Was. Ja dopiero mam wizytę 29 października i tak strasznie nie mogę sie doczekać, będzie to już 8 tydzień, więc jak coś ma być to już na pewno będzie :D

Ktoś pytał o czas robienia testu ciążowego. Ja robiłam w 31 dniu cyklu, test strumieniowy i momentalnie 2 krechy się pojawiły, później od razu na krew pojechałam i miałam 183 beta hcg :)

Powodzenia na wizytach tym które mają dzisiaj i w najbliższym czasie. Będzie radość!

A co do pracy to ja niestety będę musiała pracować tak długo jak dam radę (8 h przy biurku na komputerze), jestem na wlasnej działalności i nie mogę sobie pozwolić na zwolnienia. Na szczęscie na razie dobrze się czuję, więc nie stanowi to dla mnie problemu :) i pracuje ze mną mój mąż, dużo sam robi a mi zostaje praktycznie papierkowa robota i wszelkie rozliczenia.

Troszkę wam zazdroszczę tej pracy. Ja jestem na L4 od momentu pozytywnego testu ze względu na pracę fizyczną i dużo dźwigania. Ale chyba wolałabym posiedzieć te 8 h przy komputerze i mieć przynajmniej motywację do wstania rano a tak to wstaje.. i fajrant hehe :)

Hej Kobietki :)
Nieśmiało do Was dołączam;) Ja dopiero wczoraj się dowiedziałam,że jestem w ciąży i Wam powiem,ze chyba jeszcze to do mnie nie dotarło.Chcieliśmy bardzo ale nie sądziałam,że tak szybko się uda :) Dużo zdrówka mamuśki ,pozdrawiam Was wszystkie ciepło .
Ps.jak miło tu u Was :)

reklama
Do góry