reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
W końcu dopadły mnie mdłości i odrzuca mnie na widok mięsa i innych wyrobów z mięsem. Poszperałam w korespondencji z psiapsiółką jak piszę ze ciągle śmierdzi mi w domu mięsem więc moze juz jestem w ciąży. To było 23.09, czyli jakies 10 dni po owu. Najszybsze objawy ciąży ever [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Emkaa zapomniałam ci pogratulować serduszka!!!! Kurczę tyle piszecie i nie nadążam :)
Anulka tobie też gratuluje.
Zazdroszcze wam dziewczyny.
Ja mam jutro wizytę.

W końcu dopadły mnie mdłości i odrzuca mnie na widok mięsa i innych wyrobów z mięsem. Poszperałam w korespondencji z psiapsiółką jak piszę ze ciągle śmierdzi mi w domu mięsem więc moze juz jestem w ciąży. To było 23.09, czyli jakies 10 dni po owu. Najszybsze objawy ciąży ever [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Tak samo miałam w pierwszej ciąży. Wsiadłam do samochodu męża i pytam co tu tak śmierdzi orzeszkami- a on zdziwiony , bo orzeszki jadł 9 godzin wcześniej [emoji23][emoji16]

3jgxugpjvb0m6657.png

Wiesz co, no na wynik i tak muszę faktycznie poczekać no bo nikt bez niego mi nic nie powie tylko myślałam że mi powie jaka jest procedura, co dalej w razie w a on mi daje skierowanie do szpitala na patologie ciąży i mówi że nie wie co tam ze mną zrobią czy będą chcieli zatrzymać czy tylko zbadają... Ale na pewno kolejną wizytę którą muszę odbyć za miesiąc z tego co wiem (z kolejnymi wynikami) odbędę u innego lekarza. ogólnie jestem podłamana sytuacją, chyba przejadę się jutro do cioci i babci.

To może zapisz się już gdzieś na te wizyty się tyllle czeka :( nawet prywatne

Anulka gratuluję dzidziola! Teraz niech rośnie zdrowo!

Ja sie właśnie umówiłam na czwartek na wizytę bo nie wytrzymam do 9.11 heh. Pójdę do innej Pani gin, ordynatorki ze szpitala od nas , na samo usg :)

reklama
Dzien dobry

S.michalina ja rowniez ci odpisalam:) daje mlodemu 800j. Zgodnie z zaleceniem.
Sama bym brala d. Mozna w ciazy?

Jutro mam endokrynologa.

Sa kocyki w biedzie? Lubie te z biedy a rzadko sa wiec chyba pojade po nie.

Moja noc jak widac nie najgprsza. Obudzilam sie z bolem pecherza.. Poszlam sikac i polevialo strasznir malo.. Dziwne. Nie moglam spac a o 5 synu przyszedl mnie kopac :)

Juz w pracy. Mam juz permanentne mdlosci... Mam w zanadrzu przegryzki.
Schudlam kilo.

Grutuluje serduszek!!

Camel trzymaj sie!! Przytulam.

Dobra czas cos popracowac ;)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Do góry