Emkaa
Fanka BB :)
Dla mnie ciąża to lekcja cierpliwości i to ogromna .
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj wzięłam jedną ze zwykłą dawką (nie forte) i po jednej przeszło :-)milka trzymamy za Ciebie kciuki, oby wszystko było dobrze
dziewczyny, ból w brzuchu się nasila. ktoś wspomniał że no spa jest bezpieczna w ciąży. a w jakich dawkach? pół tab, całą tabletkę mogę? ile razy na dobę? pomóżcie
Masz rację. Wiem jak było z moją ciążą poronioną. Kobietka kazała mi wrócić do domu dała silne leki przeciwbólowe i kazała czekać w domu na poronienie. Powiedziała mi wtedy, że lepiej aby to się stało samoistnie niż oni mieli by mnie łyżeczkować. Mężowi powiedziała żeby mnie obserwował i jak by był krwotok to wtedy do szpitala.Milka...w mojej pierwszej ciąży (zagrożonej przedwczesnym porodem)przy większych skurczach w połowie ciąży
wolałam do męża ze chce do szpitala. Położna zawsze kazała brać nospę i leżeć w domu. I czekać. Ze w szpitalu, po pierwsze naczekam się kilka godzin w niewygodnych warunkach, a poza tym zestresuje się sto razy bardziej. Z perspektywy czasu przyznaję jej rację.
Twoja ciąża jeszcze jest młodziutka, więc ja patrząc na tamte moje doświadczenia poczekałbym w domu.
Trzymam kciuki i dużo siły życzę.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
ja poprosiłam o zwolnienie, mam pracę ciężką, w terenie, i bardzo stresującą. powiedział że na razie tylko na dwa tyg, że w tak wczesnej ciąży dłuższego nie może, ale w międzyczasie ma wizytę i mi przedłuży. nie żałuję, bo takie mdłości , bóle jak teraz mam a dodatkowo ta senność- nie dałabym rady w pracy. a w doku przynajmniej mogę odpocząć, przespać sięJa się zastanawiam nad zwolnieniem lekarskim mam prace w biurze ale dość stresująca, usypiam, mdli mnie czy któraś z was jest na zwolnieniu ? Czy czekać do 12 tyg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak sie zle czujesz to popros o zwolnienie...Ja się zastanawiam nad zwolnieniem lekarskim mam prace w biurze ale dość stresująca, usypiam, mdli mnie czy któraś z was jest na zwolnieniu ? Czy czekać do 12 tyg
Ja się zastanawiam nad zwolnieniem lekarskim mam prace w biurze ale dość stresująca, usypiam, mdli mnie czy któraś z was jest na zwolnieniu ? Czy czekać do 12 tyg
Ja ide na L4 od nastepnej wizyty to bedzie 10 tydzien. Tak jak pisze Wroniasta podobno na poczatku daja max na 14 dni.