Normalnie jakieś forum szpitalne nam się tutaj tworzy. Chyba nie wierzę tym co mówią, że ciąża to wyjątkowy czas Tzn pewnie pod tym względem, że się oczekuje dziecka, ale pod względem mdłości i innych objawów to zdecydowanie nie...
reklama
camel
Fanka BB :)
Milcia ja dzwonilam w Twojej sprawie do mojego gin i powiedzial ze najlepiejnisc do najblizdzego szpitala. Dadza ci kroplowke zrobia USG I i bete. Ja bym pojechala.
Emkaa
Milka 3maj się , musi być dobrze. Co do badań to raczej nie przejdzie lekarz chce mieć wyniki na piśmie a na NFZ wyniki zostają u lekarza , one są przesyłane do gabinetu. Wpisują tylko do karty ciąży , ale tylko podstawowe wartości . z rodzinnym też nie przejdzie . Właśnie te badania przekonują mnie do lekarza na NFZ,prywatnie moja koleżanką za badania plus wizyty wydaje 500 zł . Jestem sknera - szkoda mi tyle wydawać.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka.
O rany Milka trzymaj się [emoji11]
Wierzę w to co mówi Majka ze co ma być to będzie - mocna ciąża się utrzyma sama ale lepiej jedz do szpitala. Nic nie piszesz więc mam nadzieję że pojechalas. Czekamy na info [emoji6]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Wierzę w to co mówi Majka ze co ma być to będzie - mocna ciąża się utrzyma sama ale lepiej jedz do szpitala. Nic nie piszesz więc mam nadzieję że pojechalas. Czekamy na info [emoji6]
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Monya81
milka trzymamy za Ciebie kciuki, oby wszystko było dobrze
dziewczyny, ból w brzuchu się nasila. ktoś wspomniał że no spa jest bezpieczna w ciąży. a w jakich dawkach? pół tab, całą tabletkę mogę? ile razy na dobę? pomóżcie
Ja w pierwszej ciąży brałam 1 sztukę. Maks 2 razy dziennie. Ale takie sytuacje mogę policzyć na palcach jednej ręki.
Na końcówce ciąży jak dochodziły juz straszaki położna kazała brać po 2 szt.
Tych sytuacji tez było mało, więc nie powiem ile maksymalnie dziennie.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
milka1234
Zaangażowana w BB
Kochana dziękuję Ci bardzo za ten telefon do lekarza.Milcia ja dzwonilam w Twojej sprawie do mojego gin i powiedzial ze najlepiejnisc do najblizdzego szpitala. Dadza ci kroplowke zrobia USG I i bete. Ja bym pojechala.
W Olsztyńskim szpitalu mają wyrąbane na takie badania czy też na podanie kroplówki. Może gdybym była pacjętką ordynatora.
Taka wizyta na SORZE to tylko kupa nie potrzebnego stresu. Pójdę i na własną rękę zbadam progesteron i bthcg. Jeszcze raz Ci dziękuję. Bardzo dobra z Ciebie duszyczka [emoji253] [emoji253] [emoji253]
camel
Szloda[emoji22] u nas kazda krwawiaca kobieta jest zbadana i jesli jest zywa ciaza a kobieta krwawi zatrzymuja na 3 dni.Kochana dziękuję Ci bardzo za ten telefon do lekarza.
W Olsztyńskim szpitalu mają wyrąbane na takie badania czy też na podanie kroplówki. Może gdybym była pacjętką ordynatora.
Taka wizyta na SORZE to tylko kupa nie potrzebnego stresu. Pójdę i na własną rękę zbadam progesteron i bthcg. Jeszcze raz Ci dziękuję. Bardzo dobra z Ciebie duszyczka [emoji253] [emoji253] [emoji253]
milka1234
Zaangażowana w BB
Wczoraj na badanie czekałam 2 godziny. Nikt nie pytał czy boli czy potrzebuję natychmiastowej pomocy. Jeszcze musiałam się urzerać z panem który się żucił za to, że mam inny adres na dowodzie niż ten gdzie mieszkam.Szloda[emoji22] u nas kazda krwawiaca kobieta jest zbadana i jesli jest zywa ciaza a kobieta krwawi zatrzymuja na 3 dni.
Wolałabym uniknąć kolejnej wizyty tam tym bardziej, że jestem pewna, że mi nie pomogą.
reklama
Monya81
Milka...w mojej pierwszej ciąży (zagrożonej przedwczesnym porodem)przy większych skurczach w połowie ciąży
wolałam do męża ze chce do szpitala. Położna zawsze kazała brać nospę i leżeć w domu. I czekać. Ze w szpitalu, po pierwsze naczekam się kilka godzin w niewygodnych warunkach, a poza tym zestresuje się sto razy bardziej. Z perspektywy czasu przyznaję jej rację.
Twoja ciąża jeszcze jest młodziutka, więc ja patrząc na tamte moje doświadczenia poczekałbym w domu.
Trzymam kciuki i dużo siły życzę.
wolałam do męża ze chce do szpitala. Położna zawsze kazała brać nospę i leżeć w domu. I czekać. Ze w szpitalu, po pierwsze naczekam się kilka godzin w niewygodnych warunkach, a poza tym zestresuje się sto razy bardziej. Z perspektywy czasu przyznaję jej rację.
Twoja ciąża jeszcze jest młodziutka, więc ja patrząc na tamte moje doświadczenia poczekałbym w domu.
Trzymam kciuki i dużo siły życzę.