reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Łzy same napływają do oczu.

cb7wyx8d867elviu.png
domyslam sie :( ...

reklama
Musi byc dobrze.. Lez.. Sprobuj odpoczywac.. Moze chociaz zadzwon do lekarza.. Powiedz co sie dzieje.. Moze powie, zebys jechala do szpitala..
Trzymaj sie Fasoleczko!

Dzięki dziewczyny poproszę o te podstawowe badania wydaje mi się że mi da skierowanie bo nigdy nie było problemu. Na pewno wiem że mi nie da na FT3 FT4 i TSH ale na mocz i cukier powinna dać.

Dziewczyny wiecie może czy zlecone badania przez ginekologa (chodzę prywatnie) można wykonać w ramach NFZ? Jeżeli pójdę do lekarza rodzinnego to czy da mi skierowanie na te badania? Z góry dzięki za informacje
Nie da.moze na morfo i siku i to raz. Nie da bo to idzie z jego kasy.

Krwawienie się rozkręciło i doszedł ból brzucha. Nospa i magnez wydaje się, że nie działa. Luteina dopochwowo i pod język. Nie wiem co robić!
Nie przeżyję tego drugi raz.

cb7wyx8d867elviu.png

Milko bardzo mi przykro ze przez to przechodzisz. Niepewnosc jest najgorsza.
Ale prawda jest taka jak mowia. Nic czasem nie da sie zrobic. Natura wybiera. Jak ciaza bedzie silna to przetrwa.. Mialas usg i krwiaka nie widzial nie? Czasem krwiak krwawi ale byloby widac na usg.
Ja ostatnio poszlam do szpitala i to nie byl dobry pomysl. Trzymaj sie.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Milka jedyne co mozesz zrobic to zmierzyc bete. Wtedy bedzie widac co sie dzieje. Aczkolwiek moze lepiej abys na razie lezala.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Milka trzymaj sie. Lez duzo, odpoczywaj i bierz leki. Wiem, ze bardzo sie boisz, ale musisz byc dobrej mysli.
Anika gratuluje!
Witam nowe czerwcowe mamy.
U mnie mega mdlosci ciag dalszy i peenie tak juz bedzie. Mam wrazenie, ze ciagle cos mi siedzi na zoladku. Robie dla synka na sniadanie owsianke albo kasze jaglana i przed ciaza jadlam to z nim, a teraz nawet nie ruszam. Wiem, ze dobrze by bylo jesc takie rzeczy, bo zdrowe, ale niestety nie daje rady. U mnie za to tosty, pizzerki i cola od rana[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry