Już do tego doszłam, mój błądSuwaki dzialaja rowno z czasem rzeczywistym, nie ma znaczenia kiedy sie go wstawia. Po to podaje sie dzien @.
O matko, kiedy te wyniki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już do tego doszłam, mój błądSuwaki dzialaja rowno z czasem rzeczywistym, nie ma znaczenia kiedy sie go wstawia. Po to podaje sie dzien @.
Maja dzisiaj masz 5w0d czyli dobrze tylko dzień Ci się zmienia nie rano tylko wieczorem. A swoją drogą Maja to Twoje imię? Myślę o tym imieniu dla córkiWłaśnie kurcze co mi się tu porobiło. Cały czas miałam dzisiaj 4 tygodnie i 6 dni a teraz widzę tylko 5 tygodni
Woooowwwee...superrr...gratulacje....tez taki chce...No i przyszedł wynik 1713
Zapewne kojarzylo sie z pszczolka Maja...Wooooooow gratulacje! Super
Tak Maja to moje imię teraz jest popularne ale jak ja byłam mała miałam przechlapane