reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Majka masz taki sam wiek ciąży jak ja.
Ja staram się nie ekscytować. do lekarza idę za jakieś 3 tyg. trzeba wysiedzieć, wyczekać. chcę być dobrej myśli ale wiadomo. w pierwszej ciąży miałam serduszko.. dwa tygodnie później stanęło. także ja się zacznę cieszyć po usg w 13tc. ale trzeba być dobrej myśli. a piszę tu bo idzie zwariować :)
O to super! Ja mam wizytę 11 października a jutro lecę na bete tak na wszelki. Trzeba być dobrej myśli. Przykre co Cię spotkało, mam nadzieję że właśnie teraz los Ci wynagrodzi.
No hej dziewczyny [emoji4] u mnie pewnie jak u Was 3 tydzień. Wizytę mam 8go października. To będzie drugie dziecko, mam już prawie 3 letnia córeczkę. Jestem dobrej myśli że wszystko będzie dobrze. Tak samo mam nadzieję u Was!

Póki co czuję się tak samo jak w poprzedniej ciąży, zmęczenie, napady sennosci, wieczorem mdłości, brak apetytu.
Mam napady przerażenia - jak to wszystko będzie. Ale cieszę się, bo staraliśmy się o tą ciążę i to przemyślana decyzją.
Chociaż uważam że w dzisiejszych czasach pod względem finansowym decydowanie się na drugie dziecko to pewien rodzaj szaleństwa [emoji6]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
My staraliśmy się 9mc i mamy nadzieję na trzecie dziecko! Ale jesteśmy szaleni... :D
Jestem i ja:-D Witam koleżanki czerwcóweczki

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj! Czekamy na resztę ;)

Witajcie dziewczyny!!
Ja mam termin na 3 czerwca ale ciąża jest młodsza ok 5dni oraz pewnie przenoszę :) nie wiem jeszcze do którego lekarza pójdę i kiedy.. mam wątpliwości..

Ja jestem dobrej mysli, mam dobre przeczucia choć się boje że sie zawiodę.
Macie objawy już jakies? u mnie ból cycków, pobolewania podbrzusza i juz mam wzdęcie ciążowe :) chyba zaczynają się mdłości, ale zazwyczaj miałam od 6-7tc więc jeszcze chwile.

Hej dziewczyny! Mam termin na 6 czerwca :) Jest to moja pierwsza i bardzo wyczekiwana ciąża więc jestem bardzo szczęśliwa. Oby wszystko poszło dobrze!

I ja dołączam termin na 4 czerwca u mnie to 4 ciąża a w domu jeden synek 18 miesięcy tak więc potrzebne mocne trzymanie kciukow :) zresztą jak za każdą z nas :)

Witam, chcialabym dołączyć :)
Mam już synka z maja 2015. Na razie raduje sie z dystansem, uwierze jak zobacze serduszko. Z moich wyliczen wychodzi termin na 6.06.2017

reklama
Hej...niesmialo witam sie i ja...na razie blade testy...ale jednak sa...
Jestem mama majowa 2013... Tez jeszcze sie nie ciesze bo w listopadzie nie wyszlo...tylko kto mi da tyle cierpliwosci.... Termin wychodzi na 08.06.

Do góry