reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Majka u mnie na wynikach z bety pisze że od 9.7 - 750 4-5 tydzień , i od 217.0 - 7 138 , 5-6 tydzień, więc bardzo duże widełki

ja też do lekarza pojde około 7 tc. w ostatniej ciązy z synem po 6 tyg nie było widac serducha, lekarza kazał przygotowac sie na najgorsze...kazał czekac tydzien...to byl najkoszmarniejszy tydzien w moim życiu... a potem na usg ten pulsujący punkcik.
teraz chce sobie oszczedzic takich przygod...tez bym zrobiła bete..może też się jutro wybiore..jak na razie obkupiłam chyba wszystkie dostepne testy w miescie..dzis robiłam juz 5 szt. Najsmieszniejsze ze na tych z czuloscia 25 wychodzi kreska (najbardziej na bobotescie plytkowym) a na tych z czuloscia 10 ledwie ledwie cos widac...prawie nic....

ja też do lekarza pojde około 7 tc. w ostatniej ciązy z synem po 6 tyg nie było widac serducha, lekarza kazał przygotowac sie na najgorsze...kazał czekac tydzien...to byl najkoszmarniejszy tydzien w moim życiu... a potem na usg ten pulsujący punkcik.
teraz chce sobie oszczedzic takich przygod...tez bym zrobiła bete..może też się jutro wybiore..jak na razie obkupiłam chyba wszystkie dostepne testy w miescie..dzis robiłam juz 5 szt. Najsmieszniejsze ze na tych z czuloscia 25 wychodzi kreska (najbardziej na bobotescie plytkowym) a na tych z czuloscia 10 ledwie ledwie cos widac...prawie nic....
Mi się podobają te z rossmana strumieniowe pakowane po 2 pierwsze wykazały i odrazu nie jakieś cienie tylko kreski, w sumie to z 6 mam za sobą i jeden owulacyjny :)

Jakie bierzecie witaminki? Bo ja biorę Pregnaker original ale coś mi się rzuciło w oczy o DHA i już mam mętlik w głowie...
Ja nie biore na razie witamin oprócz kwaasu foliowego, pamietram z pierwszej ciazy ze gin. przestrzegal mnie przed braniem witamin w pierwszym trymestrze bo nadmiar niektórych witamin zamiast pomagac szkodzi.

Vanilia to trzymamy kciuki daj koniecznie znać co u Twojej fasolki :)

Ja z witamin tez tylko kwas foliowy a dha włączam w 2 trymestrze.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo mi odbija w domu depresji dostaje normalnie. pocieszam się tym że teraz mam prawko i auto i niby ma być inaczej ale wiadomo że to się dopiero okaże dlatego wolałabym jak najdłużej pracować wśród ludzi. Rozdarta jestem tyle za i przeciw.
Aaaa rozumiem myślałam że jakieś problemy z pracodawcą.
Ja w ciąży z synkiem a po poronieniu przed nim też postanowiłam pracować do 7 miesiąca żeby nie zwariować i zdało to egzamin :) warunek jednak miła przyjemna i bezpieczna praca dla ciężarnej.

cd9bxzkr3z33iu72.png

Do góry