anika84
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się podobają te z rossmana strumieniowe pakowane po 2 pierwsze wykazały i odrazu nie jakieś cienie tylko kreski, w sumie to z 6 mam za sobą i jeden owulacyjnyja też do lekarza pojde około 7 tc. w ostatniej ciązy z synem po 6 tyg nie było widac serducha, lekarza kazał przygotowac sie na najgorsze...kazał czekac tydzien...to byl najkoszmarniejszy tydzien w moim życiu... a potem na usg ten pulsujący punkcik.
teraz chce sobie oszczedzic takich przygod...tez bym zrobiła bete..może też się jutro wybiore..jak na razie obkupiłam chyba wszystkie dostepne testy w miescie..dzis robiłam juz 5 szt. Najsmieszniejsze ze na tych z czuloscia 25 wychodzi kreska (najbardziej na bobotescie plytkowym) a na tych z czuloscia 10 ledwie ledwie cos widac...prawie nic....
Ja nie biore na razie witamin oprócz kwaasu foliowego, pamietram z pierwszej ciazy ze gin. przestrzegal mnie przed braniem witamin w pierwszym trymestrze bo nadmiar niektórych witamin zamiast pomagac szkodzi.Jakie bierzecie witaminki? Bo ja biorę Pregnaker original ale coś mi się rzuciło w oczy o DHA i już mam mętlik w głowie...
Bo mi odbija w domu depresji dostaje normalnie. pocieszam się tym że teraz mam prawko i auto i niby ma być inaczej ale wiadomo że to się dopiero okaże dlatego wolałabym jak najdłużej pracować wśród ludzi. Rozdarta jestem tyle za i przeciw.
Aaaa rozumiem myślałam że jakieś problemy z pracodawcą.Bo mi odbija w domu depresji dostaje normalnie. pocieszam się tym że teraz mam prawko i auto i niby ma być inaczej ale wiadomo że to się dopiero okaże dlatego wolałabym jak najdłużej pracować wśród ludzi. Rozdarta jestem tyle za i przeciw.