Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
[emoji8] super !Bycia, szacunek że to wytrzymałas znając życie, ja bym odpyskowala wstała i wyszła. Głupia stara malpa!
Zając my idziemy łeb w łeb, ja mam dzis11.2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji8] super !Bycia, szacunek że to wytrzymałas znając życie, ja bym odpyskowala wstała i wyszła. Głupia stara malpa!
Zając my idziemy łeb w łeb, ja mam dzis11.2
Bo planowanie plci dziecko to normalka wg niej ? co za glupota...
Trzymamy mocno! ;-)Dzień dobry ja już przed gabinetem na prenatalne dygam dupę strasznie proszę o kciuki
Doskonale Cię rozumiem ja też bardzo bałam się powiedzieć komukolwiek żeby się nie powtórzyło moja teściowa do tej pory nie ma pojęcia że się spodziewamy przyjeżdżają do nas 27.12 to będzie 16 tydzień i spora niespodzianka mam nadzieje że się nie obrazi głowa do góry wszystko będzie dobrzeDoczytałam! Gratuluję udanych wizyt. Czekamy na kolejne dobre wieści. Ja od wczoraj mam zły humor. Wieść o mojej ciąży zaczęła wykraczac poza najbliższych i kilka osób nawet zapytało wprost więc nie mogłam klamac. Wraz z tym odczuwam coraz większy strach a nawet panikę że nie wiem co z dzieckiem a się chwale. Nie wiem głupie myśli. Przez to że pierwsza ciąża obumarla przed 10 tc a ja 2 tygodnie ponad chodziłam nieświadoma tego miałam tylko bóle brzucha. Właśnie jak na zawolanie od wczoraj jakby brzuch pobolewa tak kluje czy ciągnie czasem pod pepkiem. Może to i normalne nie wiem. Wszystkiego się boję. Może któraś mnie zrozumie. Może jak się już ma przynajmniej jedno dziecko albo ciąża przyszła że tak powiem łatwiej niż mi to ten strach nie jest aż taki. Wiem że może za bardzo panikuje. Mama też mnie dziś uspokajala że co ma być to będzie że muszę przestać się bać. W sobotę skończy się 14 tydzień rozpocznie 15! Wizytę mam dokładnie za 2 tyg od dziś to będzie już 15t5d. Jak ten czas się dłuży. Przepraszam za moje wywody ale musiałam to gdzieś przelać. Dobrej nocy dziewczyny!