reklama
Arya88
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki,
nie odzywałam się ostatnio bo miałam gorsze chwile.. w środę rano potrąciłam autem kobietę, która wtargnęła mi na drogę. Jej nic się na szczęście nie stało, tylko złamany obcas w kozaku, a u mnie niestety stres spowodował wysokie ciśnienie i wylądowałam u lekarza. Z dzieciątkiem wszystko ok, ale ile nerwów było to masakra... to dzisiaj mnie jeszcze telepie..
Mam już monitoring z miejsca wypadku, babka weszła na jezdnię w miejscu niedozwolonym, dodatkowo ścinając sobie drogę, dobrze że akurat ruszałam i miałam tylko 20km/h na liczniku, ale i tak było bardzo stresująco..
Ojej! Dobrze, że nic wam się nie stało - ani jej ani tobie! Współczuję stresu
Aleksandrax
Współczuję, ale najważniejsze że się nic poważnego nie stało i z dzieckiem w porządku.Cześć Dziewczynki,
nie odzywałam się ostatnio bo miałam gorsze chwile.. w środę rano potrąciłam autem kobietę, która wtargnęła mi na drogę. Jej nic się na szczęście nie stało, tylko złamany obcas w kozaku, a u mnie niestety stres spowodował wysokie ciśnienie i wylądowałam u lekarza. Z dzieciątkiem wszystko ok, ale ile nerwów było to masakra... to dzisiaj mnie jeszcze telepie..
Mam już monitoring z miejsca wypadku, babka weszła na jezdnię w miejscu niedozwolonym, dodatkowo ścinając sobie drogę, dobrze że akurat ruszałam i miałam tylko 20km/h na liczniku, ale i tak było bardzo stresująco..
Ludzie to są bezmyślne lenie, czasem im się nie chce 10 metrów do pasów podejść.
Marciotek88
Oj teraz wypoczywaj, zero nerwów. Współczuje, co za głupi babsztyl.Cześć Dziewczynki,
Najważniejsze że maleństwo ok, a Ty teraz zafunduj sobie spa relaksacyjne! :-*
Zawsze obsuwa jak najmniej tego potrzebujemy.. Ale zauważyłam że tutaj to zwiastuje dobre wieści [emoji106] ;-)U mnie obsuwa pod gabinetem masakra jakaś stres wydłużony
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
anika84
Dzięki Bogu jesteś cala i zdrowa! Odpoczywaj Kochana!Cześć Dziewczynki,
motylek05
Ja dzis od 4 spać nie mogę [emoji53] mąż do pracy wychodzil na 6 to i ja do pracy zaczelam sie ogarniac . ale ranek mialam okropny. Dziecka dobudzic do przedszkola nie moglam. Wkoncu jak wstala to w łazience spedzila 15 min. Na myciu zębów , myslalam ze ja tam...wrrr . jak juz sie ubralysmy wyszlysmy z mieszkania to czekalo na nas odsnierzanie samochodu...10 cm.mokrego śniegu na aucie mialam..pieknie go odsniezylam, zssapana...misialam isc na 2 pietro przebrac córkę bo wywaliła sie w śniegu i cale rajstopy mokre w butach śnieg..w mieszkaniu wieknie rozbieranie i ubieranie bo czasu malo . jak sie udało dojechac pod przedszkole to krarzylam 2 razy bo nie bylo gdzie zaparkowac ,zgarneli śnieg z grogi na miejsca parkingowe...aa droga do pracy to koszmar [emoji53]. Od 4 nie spie a do pracy sie i tak spóźniłam pół godziny.
motylek05
reklama
madireiro
Dzięki Dziewczynki.. już jest lepiej.. ten 30.11.2016 to był fatalny dzień od samego początku.
Od rana byłam przybita i lekko rozkojarzona, bo to dzień imienin mojego taty, który zmarł 1,5 roku temu i jeszcze nie odchorowałam jego śmierci. Rano naszły mnie myśli, że gdyby żył cieszyłby się bardzo z jedynego wnuka w drodze ale niestety nie doczekał tej chwili.
Potem w drodze na budowę ten wypadek.. dobrze, że nikomu nic się nie stało... chociaż babka wymusiła to i tak czułam się po części winna, bo byłam roztargniona i przybita od rana.
Od rana byłam przybita i lekko rozkojarzona, bo to dzień imienin mojego taty, który zmarł 1,5 roku temu i jeszcze nie odchorowałam jego śmierci. Rano naszły mnie myśli, że gdyby żył cieszyłby się bardzo z jedynego wnuka w drodze ale niestety nie doczekał tej chwili.
Potem w drodze na budowę ten wypadek.. dobrze, że nikomu nic się nie stało... chociaż babka wymusiła to i tak czułam się po części winna, bo byłam roztargniona i przybita od rana.