reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czesc dziewczyny, ja tez walcze z przeziebieniem. U nas od wczoraj wieczora spadlo okolo 20cm sniegu, wiec dzis od 6 bylam na dworzu i odsniezalam samochod, jak jeszcze synek spal.. Dobrze, ze chociaz teraz przestalo juz sypac.
Ostatnio mialam taka sytuacje, ze do tej pory nie moge o niej zapomniec. Bylismy u meza siostry cioteczne, starszej tak o 10 lat od niego, w gosciach. Powiedzielismy ze nasz synek bedzie mial rodzenstwo. Wiecie jaka byla jej reakcja??? Wyskoczyla z pytaniem, czy myslelismy jak to robilismy, i ze nam nie pogratuluje bo ona jest przeciwna tej ciazy.. Ze drugie dziecko to jest zobowiazanie.. pieniadze.. jak sobie poradze, gdy bede musiala zawiesc do przedszkola jedno a z drugim co... i takie gadki. jeszcze bylo tego wiecej, ale ze watek jest otwarty to nie bede za duzo sei rozpisywala. ale normalnie szczena mi opadla jak to uslyszalam. Chcialam wstac i jej przylozyc w twarz zeby zamknela swoje pogadanki.. Ale zagryzlam jezyk za zebami i z opanowaniem jej odpowiedalam. Sama jest matka jednego dziecka, juz ponad 20 letniego.. Ale i tak uwazam, ze takich rzeczy nie powinno mowic sie do kogos kto tym faktem sie cieszy, i wtracac sie w nie swoje zycie..
O cholera [emoji34]co za kretynka. ... ja to bym zaraz powiedziała spokojnie Kochana , nie martw się, obiecuję Ci ze na pewno nigdy nie poproszę Cię ani o opiekę, ani o kasę, wiec możesz spać spokojnie [emoji1] brak słów [emoji53] rozumiem ze ona nie ma dzieci

reklama
BeciaG co za chora baba! Jak można coś takiego powiedzieć?! Pomyśleć nawet... brak slow

ale to jeszcze nic, teściowa koleżanki ma na nią focha bo ona cieszy się, że będzie miała drugą córkę (jest w ciąży) - że to egoistyczne, że powinna chcieć syna dla męża [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, ja tez walcze z przeziebieniem. U nas od wczoraj wieczora spadlo okolo 20cm sniegu, wiec dzis od 6 bylam na dworzu i odsniezalam samochod, jak jeszcze synek spal.. Dobrze, ze chociaz teraz przestalo juz sypac.
Ostatnio mialam taka sytuacje, ze do tej pory nie moge o niej zapomniec. Bylismy u meza siostry cioteczne, starszej tak o 10 lat od niego, w gosciach. Powiedzielismy ze nasz synek bedzie mial rodzenstwo. Wiecie jaka byla jej reakcja??? Wyskoczyla z pytaniem, czy myslelismy jak to robilismy, i ze nam nie pogratuluje bo ona jest przeciwna tej ciazy.. Ze drugie dziecko to jest zobowiazanie.. pieniadze.. jak sobie poradze, gdy bede musiala zawiesc do przedszkola jedno a z drugim co... i takie gadki. jeszcze bylo tego wiecej, ale ze watek jest otwarty to nie bede za duzo sei rozpisywala. ale normalnie szczena mi opadla jak to uslyszalam. Chcialam wstac i jej przylozyc w twarz zeby zamknela swoje pogadanki.. Ale zagryzlam jezyk za zebami i z opanowaniem jej odpowiedalam. Sama jest matka jednego dziecka, juz ponad 20 letniego.. Ale i tak uwazam, ze takich rzeczy nie powinno mowic sie do kogos kto tym faktem sie cieszy, i wtracac sie w nie swoje zycie..
Coo? Ale kretynka, co ja to obchodzi... Sponsoruje was czy co? Ja bym nie wytrzymała i jej nagadała a potem wyszła i długo nie wracała... Co to kogo obchodzi jak dasz radę? Ludzie mają dzieci rok po roku, bliźniaki, trojaczki i dają radę więc czemu ty masz nie dać.[emoji37]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

BeciaG co za chora baba! Jak można coś takiego powiedzieć?! Pomyśleć nawet... brak slow

ale to jeszcze nic, teściowa koleżanki ma na nią focha bo ona cieszy się, że będzie miała drugą córkę (jest w ciąży) - że to egoistyczne, że powinna chcieć syna dla męża [emoji15]

Padlam [emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png

[emoji33] ludzka glupota nie zna granic...to ze ona ma jedymaka nie znaczy ze kazdy ma zyc w ten sposob. Na szczescie u nas polityka jednego dziecka nie obowiazuje...a jak wg niej radzi sobie tysiace matek majacych wiecej niiz 1 dziecko ?
Mogla sobie darowac taki wywod bo nic tylko palnąć w leb.

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama

Bo planowanie plci dziecko to normalka wg niej ? ;) co za glupota...

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry