reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Polusiowa, wspaniała fasolka! Niech ładnie rośnie :)

A ja jestem mega wysuszona... kaszel jakbym płuca miała wypluć, nic nie pomaga, a w aptece powiedzieli, że żaden syrop nie jest wskazany w ciąży. I skórę tez mam wysuszoną, aż się łuszczy na nogach i ciągle smaruję.

0d1yhqvkorvfo1vd.png
hej... moja siostra miała podobnie i okazało się ze dostała alergii na .. odświeżacz do powietrza, taki co się wkłada do kontaktu ! może masz podobnie? może to uczulenie /alergia na coś?

reklama
Caixa i Wroniasta i ja mam bardzo podobnie jak wy, co prawda mam 31 lat ale to też już dość późno jak na pierwszą ciążę. Mam hashimoto i z prolaktyną problemy i endokrynolog straszył, że długą mogą zająć starania i żebym lepiej już zaczeła... a tu bach już za pierwszym razem się udało i jestem w 5 tygodniu. Do gina idę dopiero za dwa tygodnie, bo chciałabym móc usłyszeć serduszko, będę na pewno wtedy spokojniejsza. Jak czytam że pęcherzyki mogą być puste to jestem przerażona
doskonale Cię rozumiem kochana !! co prawda gin widział już zarodek w pęcherzyku, ale chyba nie wytrzymam do następnej wizyty i jutro idę zrobić betę, żeby zobaczyć czy odpowiednia rośnie ... pozdrawiam serdecznie

Polusiowa, wspaniała fasolka! Niech ładnie rośnie :)

A ja jestem mega wysuszona... kaszel jakbym płuca miała wypluć, nic nie pomaga, a w aptece powiedzieli, że żaden syrop nie jest wskazany w ciąży. I skórę tez mam wysuszoną, aż się łuszczy na nogach i ciągle smaruję.

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Mi gin kazał pić dodatkowo 1,5 litra wody pomijając gorące napoje czy zupy. Dzisiaj pierwszy raz mi się udało ale boję się że przez to więcej wody mi się zatrzyma i spuchne :/

reklama
Dzień dobry wieczór.
Poprzedni Tydzień dał mi w kość. Mdłości, senność. Ten tydzień juz lepszy. Ale nadwrażliwość na zapachy często do mdłości prowadzi blech.
Tez mam ochotę na owoce :) organizm sam woła o to, czego akurat mu brakuje.
Ja w poprzedniej ciąży nauczyłam się pić wodę i w sumie tak mi zostało. W zasadzie teraz w ciągu dnia pije tylko wodę, bo od kawy i herbaty mnie odrzuca.

Do góry