reklama
Emkaa
Fanka BB :)
PolusiowA gratulacje !!
Ja mam umowę w pracy do września, więc też mam nieciekawą sytuację w tym temacie.
A co do wysypu pryszczy to ... U mnie jest na odwrót gładka cera jak nigdy. Zero dolegliwości, żadnych mdłości i niech tak zostanie .
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam umowę w pracy do września, więc też mam nieciekawą sytuację w tym temacie.
A co do wysypu pryszczy to ... U mnie jest na odwrót gładka cera jak nigdy. Zero dolegliwości, żadnych mdłości i niech tak zostanie .
A co na zgagę polecacie,oprócz miętowych gum do żucia bo jem kilka dziennie i mdłości chwilowo też dzięki temu mijają :-)Heheh mnie mdli co kilka godzin pomaga tylko małe jedzonko
Polusiowa gratuluję! <3
Emka super wynik!
hej... mam bardzo podobną sytuację 6 tydz, pierwsza ciąża , mam 36 lat. i też z mężem zaczęliśmy starać się 1,5 mieś temu , gin straszył , że to może zająć nawet rok, a tu proszę - pierwsza próba i już udana. oby wszystko było dobrze, strasznie się o to martwię
Gratuluję!!! My z mężem się śmiejemy że chyba z nami nie jest tak źle skoro od pierwszego razu się udało. Nie martw się będzie dobrze. Do mnie to jeszcze nie dociera...Mam nadzieję że w czwartek mój lekarz trochę mnie uspokoi.
Emkaa
Mi pomagało tylko mleko na zgagę. Spałam z butelka .
anika84
A u nas przy pierwszej ciąży to mogło w domu chleba zabraknąć ale Renni nigdy tylko to pomagałoA co na zgagę polecacie,oprócz miętowych gum do żucia bo jem kilka dziennie i mdłości chwilowo też dzięki temu mijają :-)
reklama
sunnyday
Ja mam!! Jak bym była nastolatka. I włosy mi się przetluszczajaTak tak! Chcemy zdjęcie!
A ma któraś z was może wysyp pryszczy?