Bete robilam ale pod koniec wrzesnia i na poczatku pazdziernika.Gratuluje Polusiowa w koncu sie odezwalas ale trzymanie nas w nieoewnosci wybaczamy, bo masz wazny powod.
Teraz sie zastanawiam czy u mnie bedzie serduszko skoro u Ciebie jeszcze nie ma .. To tylko kilka dni do przodu.. A owu ponoc mi sie spoznila.. A robilas moze bete?
reklama
Czyli w którym dc ewentualnie podejrzewacie owu?U mnie owulacja sie widocznie przesunela o ok.5 dni tak jak myslelismy z lekarzem i dlatego tak jest.
Wlasnie nie mam pojecia i chyba nie dowiemy sie hehe. Cieszymy sie po prostu ze wreszcie sie udalo :-)Czyli w którym dc ewentualnie podejrzewacie owu?
wroniasta
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny, nieśmiało poczytuję forum czerwcowych mam i wreszcie zdecydowałam się dołączyć do waszego grona. Jestem w 5 tygodniu ciąży termin wypada na 12 czerwca. Nie wiem tylko dlaczego niektóre kalkulatory pokazują 6 tydzień...? W czwartek czeka mnie pierwsza wizyta u mojego gina, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. To byłoby moje pierwsze dziecko a mam już 34 lata Najlepsze jest to że na ostatniej wizycie gin powiedział że starania mogą nam zabrać z rok lub więcej
a tu się udało od pierwszego razu... Dodam że mam niedoczynność tarczycy, hasimoto i wysoką prolaktynę...a tu taka niespodzianka. Jak na razie czuję się świetnie, mam dużo energii i nie mam nudności czy wymiotów oby tak dalej pozostało. Pozdrawiam was ciepło z Krakowa
hej... mam bardzo podobną sytuację 6 tydz, pierwsza ciąża , mam 36 lat. i też z mężem zaczęliśmy starać się 1,5 mieś temu , gin straszył , że to może zająć nawet rok, a tu proszę - pierwsza próba i już udana. oby wszystko było dobrze, strasznie się o to martwię
KaSia86
Kochana,piękna,ale co to się dzieje w tym moim organiźmie,że codziennie mnie"czyści" hehe masakra po prostu czasem aż sama woda,mdłości standard,na szczęście jeszcze nie wymiotowałam,zmęczenie ojjj tak spałabym cały czas,jak bym mogła... :-)Piękna Fasolka [emoji178][emoji7]
KaSia86
Biedulka :-( Przetrwasz to, jeszcze trochę i minie :-)Kochana,piękna,ale co to się dzieje w tym moim organiźmie,że codziennie mnie"czyści" hehe masakra po prostu czasem aż sama woda,mdłości standard,na szczęście jeszcze nie wymiotowałam,zmęczenie ojjj tak spałabym cały czas,jak bym mogła... :-)
U mnie już od paru dni mdłości odpuściły, tak jak w pierwszej ciąży trwały ok 3 tygodni, ale nie dały mi w kość, więc nie mam co narzekać
Emkaa
Dzięki dziewczyny [emoji8] mam wynik 3799. Myślę , że chyba dobry jest.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jest super :-)Dzięki dziewczyny [emoji8] mam wynik 3799. Myślę , że chyba dobry jest.