reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluje Polusiowa :) w koncu sie odezwalas :) ale trzymanie nas w nieoewnosci wybaczamy, bo masz wazny powod.
Teraz sie zastanawiam czy u mnie bedzie serduszko skoro u Ciebie jeszcze nie ma .. To tylko kilka dni do przodu.. A owu ponoc mi sie spoznila.. A robilas moze bete?
Bete robilam ale pod koniec wrzesnia i na poczatku pazdziernika.

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Achaaa, czyli tez masz opozniona.. No u mnie nikt nie probowal okreslic co i kiedy.. W ogole jestem zla. Wydalam210zl na wizyte i wyszlam tak samo zielona jak weszlam.. :|

Hejka dziewczyny, nieśmiało poczytuję forum czerwcowych mam i wreszcie zdecydowałam się dołączyć do waszego grona. Jestem w 5 tygodniu ciąży termin wypada na 12 czerwca. Nie wiem tylko dlaczego niektóre kalkulatory pokazują 6 tydzień...? W czwartek czeka mnie pierwsza wizyta u mojego gina, mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. To byłoby moje pierwsze dziecko a mam już 34 lata :) Najlepsze jest to że na ostatniej wizycie gin powiedział że starania mogą nam zabrać z rok lub więcej
a tu się udało od pierwszego razu...:) Dodam że mam niedoczynność tarczycy, hasimoto i wysoką prolaktynę...a tu taka niespodzianka. Jak na razie czuję się świetnie, mam dużo energii i nie mam nudności czy wymiotów oby tak dalej pozostało. Pozdrawiam was ciepło z Krakowa

hej... mam bardzo podobną sytuację :) 6 tydz, pierwsza ciąża , mam 36 lat. :) i też z mężem zaczęliśmy starać się 1,5 mieś temu , gin straszył , że to może zająć nawet rok, a tu proszę - pierwsza próba i już udana. :) oby wszystko było dobrze, strasznie się o to martwię :(

Kochana,piękna,ale co to się dzieje w tym moim organiźmie,że codziennie mnie"czyści" hehe masakra po prostu czasem aż sama woda,mdłości standard,na szczęście jeszcze nie wymiotowałam,zmęczenie ojjj tak spałabym cały czas,jak bym mogła... :-)

uwo9dqk323h73wzt.png
Biedulka :-( Przetrwasz to, jeszcze trochę i minie :-)

U mnie już od paru dni mdłości odpuściły, tak jak w pierwszej ciąży trwały ok 3 tygodni, ale nie dały mi w kość, więc nie mam co narzekać :-D

hchy3e3kn3tf4srb.png

reklama
Do góry