reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

wklejam Wam bo ja sie dzis poryczalam na tej reklamie :(
Taka piękna [emoji24]
m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Ooo panna mloda[emoji7] pokazesz suknie ;) ?

m3sx9jcg8o411yy9.png
Jest w sumie w trakcie tworzenia. Zdjęć narazie niema. Musiała bym poszukać na internecie na czym się wzoruje. Hmm będzie długa puszczona delikatna z wycietym dekoltem ale delikatnie bo w sumie teraz przy ciąży mam taki biust że i bez wyciętego dekoltu jest wielki haha pokaże wam się jak będzie już po wszystkim
[emoji175]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest w sumie w trakcie tworzenia. Zdjęć narazie niema. Musiała bym poszukać na internecie na czym się wzoruje. Hmm będzie długa puszczona delikatna z wycietym dekoltem ale delikatnie bo w sumie teraz przy ciąży mam taki biust że i bez wyciętego dekoltu jest wielki haha pokaże wam się jak będzie już po wszystkim
[emoji175]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniecznie [emoji7]

m3sx9jcg8o411yy9.png

U Nas dziś była dość zabawna sytuacja (zarcik dla tych co nie biora wszystkiego na seriooooo :p ) bo mąż liczył na córkę a dyrektor Naszego przedszkola na syna (jego żona też w ciazy) i się spotkali na schodach i zapytali i co? Mój mówi, ze drugi syn z lekkim zawodem w głosie, dyrektor, ze drugą córka i też zawód w głosie.... :D wszystko słyszałam jedna z Pan i Ona na to "zawsze Panowie możecie się dziećmi zamienić po porodzie) :D :D :D

Jak ja juz bym chciała zrobić jakieś zakupy ale jak narazie odkładam fundusze i po połówkowym polecę hurtowo Dziewczyny słyszałyście o baby box tak się nad tym zastanawiam czy warto zainwestować
2nn33e3k57p2s5xe.png

reklama
Do góry