Daktyl2016
Fanka BB :)
Matka ja też bezobjawowa tylko ten apetyt ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze masz nas [emoji4] wytrwałości życzęSiedzę w poczekalni u lekarza i chyba trochę tu pobędę bo z 10 osób przede mną [emoji19] ale może to dobrze bo teściowa przed chwilą dzwoniła że przyjedzie hehe to małżonek się nią zajmie, a ja wzięłam książkę to nie będę się nudzić czekając [emoji23]
![]()
Też miałam takie myśli szczególnie że na jednym usg lekarz powiedział o mojej dzidzi że "jeszcze żyje ". Starałam się wtedy jak najszybciej odgonić takie myśli, zająć czymś innym a potem sama sobie wkreciłam że będzie dobrze. Mój mąż był zesrany a ja cieszylam się na kolejną wizytęKurde a ja w pn mam usg genetyczne a od 3 dni sobie wmawiam, ze na pewno płód już obumarl i jakies inne dziwne rzeczy :O pierdolnieta jestem.
U mnie podobnie nie przejmuj sie. Najlepsze ze kolezanka mojej mamy przyszla i mowi ze schudłam Brzuszek rano mam delikatnie zaokraglony a wieczorem jakbym byla w 6miesiacuAha... No to już wszystko wiem. [emoji5]
Mnie kalendarz chinski wskazuje na dziewczynke...
Oj Dziewczyny... Jakoś nie czuje, ze jestem w ciazy... Brzuch mi sie zmniejszył...pewnie wzdecia mineły...piersi juz tak nie bolą... I zamiast sie cieszyć to oczywiście snuję jakieś chore wizje.
Tylko jeden objaw mam. Apetyt.
![]()
![]()
Oj nie wiem co to za bakteria, ale nazwe juz ma mało sympatyczną...A ja odebrałam dzisiaj wyniki posiewu po wyjściu ze szpitala i nie mam już bakterii coli za to wykryli bakterie enterococcus fecalis oczywiście już weszłam w internet i mam teraz takiego stresa że aż zadzwoniłam do mojego lekarza trochę mnie uspokoił ale dopóki nie zobaczę bijące serduszka w poniedziałek to też będę miała stresa i porabane myśli
Ja tez bez objawow no moze pare razy mdlosci i sennosc ale dzis np nic mi nie jestAha... No to już wszystko wiem. [emoji5]
Mnie kalendarz chinski wskazuje na dziewczynke...
Oj Dziewczyny... Jakoś nie czuje, ze jestem w ciazy... Brzuch mi sie zmniejszył...pewnie wzdecia mineły...piersi juz tak nie bolą... I zamiast sie cieszyć to oczywiście snuję jakieś chore wizje.
Tylko jeden objaw mam. Apetyt.
![]()
![]()
Mam dokładnie tak samo. Też w poniedziałek genetyczne i dziwne myśli że zrobi usg i powie że nie ma czego badaćKurde a ja w pn mam usg genetyczne a od 3 dni sobie wmawiam, ze na pewno płód już obumarl i jakies inne dziwne rzeczy :O pierdolnieta jestem.