reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Siedzę w poczekalni u lekarza i chyba trochę tu pobędę bo z 10 osób przede mną [emoji19] ale może to dobrze bo teściowa przed chwilą dzwoniła że przyjedzie hehe to małżonek się nią zajmie, a ja wzięłam książkę to nie będę się nudzić czekając [emoji23]

7v8rikgnfeynrbw6.png
Jeszcze masz nas [emoji4] wytrwałości życzę
Matka nie fisiuj [emoji38]musi być dobrze
Najgorsze juz za nami [emoji105]

Kurde a ja w pn mam usg genetyczne a od 3 dni sobie wmawiam, ze na pewno płód już obumarl i jakies inne dziwne rzeczy :O pierdolnieta jestem.

Kurde a ja w pn mam usg genetyczne a od 3 dni sobie wmawiam, ze na pewno płód już obumarl i jakies inne dziwne rzeczy :O pierdolnieta jestem.
Też miałam takie myśli szczególnie że na jednym usg lekarz powiedział o mojej dzidzi że "jeszcze żyje ". Starałam się wtedy jak najszybciej odgonić takie myśli, zająć czymś innym a potem sama sobie wkreciłam że będzie dobrze. Mój mąż był zesrany a ja cieszylam się na kolejną wizytę :)

Ostatnia edycja:
Aha... No to już wszystko wiem. [emoji5]
Mnie kalendarz chinski wskazuje na dziewczynke...

Oj Dziewczyny... Jakoś nie czuje, ze jestem w ciazy... Brzuch mi sie zmniejszył...pewnie wzdecia mineły...piersi juz tak nie bolą... I zamiast sie cieszyć to oczywiście snuję jakieś chore wizje.
Tylko jeden objaw mam. Apetyt.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
U mnie podobnie nie przejmuj sie. Najlepsze ze kolezanka mojej mamy przyszla i mowi ze schudłam Brzuszek rano mam delikatnie zaokraglony a wieczorem jakbym byla w 6miesiacu

A ja odebrałam dzisiaj wyniki posiewu po wyjściu ze szpitala i nie mam już bakterii coli za to wykryli bakterie enterococcus fecalis oczywiście już weszłam w internet i mam teraz takiego stresa że aż zadzwoniłam do mojego lekarza trochę mnie uspokoił ale dopóki nie zobaczę bijące serduszka w poniedziałek to też będę miała stresa i porabane myśli

A ja odebrałam dzisiaj wyniki posiewu po wyjściu ze szpitala i nie mam już bakterii coli za to wykryli bakterie enterococcus fecalis oczywiście już weszłam w internet i mam teraz takiego stresa że aż zadzwoniłam do mojego lekarza trochę mnie uspokoił ale dopóki nie zobaczę bijące serduszka w poniedziałek to też będę miała stresa i porabane myśli
Oj nie wiem co to za bakteria, ale nazwe juz ma mało sympatyczną...
W takim razie oby do wizyty[emoji8]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Aha... No to już wszystko wiem. [emoji5]
Mnie kalendarz chinski wskazuje na dziewczynke...

Oj Dziewczyny... Jakoś nie czuje, ze jestem w ciazy... Brzuch mi sie zmniejszył...pewnie wzdecia mineły...piersi juz tak nie bolą... I zamiast sie cieszyć to oczywiście snuję jakieś chore wizje.
Tylko jeden objaw mam. Apetyt.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ja tez bez objawow no moze pare razy mdlosci i sennosc ale dzis np nic mi nie jest :) cieszmy sie :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Mam dokładnie tak samo. Też w poniedziałek genetyczne i dziwne myśli że zrobi usg i powie że nie ma czego badać :(
Próbuje sobie wmawiać ze wszystko w porządku ale 3 tyg odstepu między usg to dla mojej psychiki widać zbyt wiele.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry