reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ja też wysiadam. 8 h w szkole na krześle. W domu min. 1h przy biurku żeby odrobić. A potem ok. 2 h nauki. Ostatnio przy lozku. nogi na ziemi, brzuch w powietrzu, a rękoma podpieram sie na łóżku. Tak mnie tak bardzo plecy nie bolą. Też mam problem z koncentracją. Nigdy tak nie miałam. uczę sie i uczę a sprawdziany mi nie idą, to jest dla mnie coś bardzo dziwnego... nwm jak to będzie.

w57vyx8dubspq12k.png
Dasz rade :-* nie zazdroszcze Ci bo wiem jak sie czuje popoludniami i wieczorami :(

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Nie wiem czy pamietasz ale pewnie tak..jak sie otwiera ksiazki, czytasz i ziiiiieeeeewasz za pare minut [emoji23] w ciazy to zanim otowrze to juz jestem zmeczona

Znam to ;-) zazwyczaj czytanie jedenj ksiazki to dla mnie jakies 2-3 dni. Teraz czytam po 3 strony i juz zasypiam :)
Dlatego szczerze podziwiam wszystkie uczace sie ciezarowki ! Szacunek dla Was i oscar Wam sie nalezy... :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Eh a ja się wkurzylam, Syn cały zeszły tydzień był w domu bo goraczkowal w pn poszedł do przedszkola i wczoraj znów gorączka 38,5 :/ a już w pn widziałam, ze kilkoro dzieci obsmarkanych. No jak mnie to wkurza- według mnie rodzice przyprawadzajacy chore dzieci to jest jakaś skrajna nieodpowiedzialność! Dzwoniłam dziś do wychowawczyni żeby jakoś to ogarneli. Sama tam chyba będę stała rano i jak ktoś przyjdzie z chorym dzieciakiem to od razu zglaszala. .. tymbardziej, że to prywatne przedszkole (zerowka) wiec wydaje mi sie, ze powinni jeszcze bardziej zwracać uwagę na wymagania, które rodzice im stawiają.
Taki urok przedszkoli. U mnie w grupie też przyprowadzają chore dzieci, zawsze jest tłumaczenie , że to alergia albo , że w domu nie miała kataru ani kaszlu . Kiedyś jedna dziewczynka dostała ospy , zadzwonilismy do babci to ją następnego dnia przyprowadziła , bo przecież jej pani dr powiedziała , że jak już wyjdzie ospa to nie zaraża się. Zupełnie mając w dupie dziecko.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Taki urok przedszkoli. U mnie w grupie też przyprowadzają chore dzieci, zawsze jest tłumaczenie , że to alergia albo , że w domu nie miała kataru ani kaszlu . Kiedyś jedna dziewczynka dostała ospy , zadzwonilismy do babci to ją następnego dnia przyprowadziła , bo przecież jej pani dr powiedziała , że jak już wyjdzie ospa to nie zaraża się. Zupełnie mając w dupie dziecko.

f2w3skjoapwrgv7j.png

O rany! :/

Gdzieś kiedyś oglądałam czy czytałam, ze jakas mamusia jak przedszkole zazadalo zaświadczenia od lekarza, ze dziecko już jest zdrowe to owszem mama przyniosła zaświadczenie..... od ginekologa :D :D :D

Laski a wczoraj ktos mial jakis egzamin? Jak poszlo?

Wspolczuje chorych dzieci... Biedne maluszki sie nacierpia... Ale taki urok takich miejsc...

oar8s65gmlqg37sx.png

Justyś trzymam za Ciebie jutro kciuki. Dasz radę. Nie broń się przed płaczem, dziwne by było gdybyś nie przeżywała tego co się stało. Jestem z Tobą myślami.

Bellax no ciężko. Ja broniłam pracę licencjacką w 8 miesiącu ciąży i też to była masakra z nauką.

Mam jakiegoś stresa przed jutrzejszą wizytą u lekarza, chciałabym być już po.

Dobranoc kochane.

7v8rikgnfeynrbw6.png

reklama
Do góry