reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja właśnie się zastanawiam do jakiego ginekologa iść, chcę wybrać dobrego i z dobrym sprzętem, mam ubezpieczenie z Polmedu więc idę prywatnie tylko nie wiem do kogo :// boję się czy wszystko jest ok, bo cytologii nie robiłam już 5 lat :((( Jest któraś z 3miasta? PS jak ustawiacie te wykresy, w których widać tydzień i dzień malucha?

reklama
Ja właśnie próbuje od rana wypić kawę bo nie funkcjonuję...
Wczoraj byłam w laboratorium na badaniach, jakieś dziwne mi dał w sumie 7 badań z czego 2 muszę odebrać osobiście bo sanepid bo coś tam nie mogę połapać się w tym luxmedzie.
Wczoraj był jedyny dzień w miesiącu gdzie miałam dzieci zarejestrować osobiście do dentysty i zapomniałam a dzisiaj mieli iść na galowo do szkoły i zapomniałam tragedia, zabiją mnie. Muszę jakoś się ogarnąć.

Ja byłam dziś, ale usłyszałam tylko, że nie mam żadnych oznak ciąży i dlatego USG mi dziś nie zrobi i że każdej normalnej osobie okres się może spódnic nawet 2 tyg. Jestem na Maxa rozczarowana, byłam ma beta i czekam na wynik. Mam nadzieje, że dziś już będzie. I w takim kiepskim humorze lece do pracy [emoji22]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie się zastanawiam do jakiego ginekologa iść, chcę wybrać dobrego i z dobrym sprzętem, mam ubezpieczenie z Polmedu więc idę prywatnie tylko nie wiem do kogo :// boję się czy wszystko jest ok, bo cytologii nie robiłam już 5 lat :((( Jest któraś z 3miasta? PS jak ustawiacie te wykresy, w których widać tydzień i dzień malucha?
Ja jestem z 3miasta. Spisz sobie lekarzy których masz do wyboru w pakiecie i poczytaj o nich opinie w necie. A żeby zrobić suwaczek wpisz w google suwaczek ciążowy tam utworzysz go krok po kroku a pierwszy link wklejasz tu do sygnatury ;)

Ja byłam dziś, ale usłyszałam tylko, że nie mam żadnych oznak ciąży i dlatego USG mi dziś nie zrobi i że każdej normalnej osobie okres się może spódnic nawet 2 tyg. Jestem na Maxa rozczarowana, byłam ma beta i czekam na wynik. Mam nadzieje, że dziś już będzie. I w takim kiepskim humorze lece do pracy [emoji22]

A mówiłaś o testach ciążowych? Bo robiłaś nie? Może owu miałaś później.

A miałaś robione jakiekolwiek badanie ginekologicznie? Na podstawie jakich oznak oceniał ich brak?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

W ciąży z Amelką, poszłam od razu po zrobieniu , a kreska była taka przezroczysta . Pani ginekolog mi od razu zrobiła USG , nie było widać pęcherzyka nawet , potem byłam za tydzień i już był i pęcherzy i serce.

reklama
Polusiowa, moja OM 19.08 ale z usg późniejsza ciąża, ja miałam długie i nieregularne cykle, w sumie to moich obliczeń właśnie 29.05-01.06 powinien być poród.

Do góry