reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Gratuluję Dziewczynki samych dobrych wieści baaardzo się cieszę, ze maluszki rosną zdrowo!
Aleinadd ja dokładnie taki sam opis dostałam w poprzedniej ciąży, i teraz pewnie też, bo idę do tego samego lekarza.
Gdzie się podziewaja Dziewczyny, które dawno się nie odzywały???? prosze dac jakis znak Sokoleoko hoooop???
Aleinadd ja dokładnie taki sam opis dostałam w poprzedniej ciąży, i teraz pewnie też, bo idę do tego samego lekarza.
Gdzie się podziewaja Dziewczyny, które dawno się nie odzywały???? prosze dac jakis znak Sokoleoko hoooop???
tynka2506
Fanka BB :)
Ja tez od swojego lekarza nie dostaje na normalnej wizycie, cierpliwie odpowiedz na moje pytania ale info na piśmie nie dostaje jedyne co mam do dokumentacje z badań prenatalnych
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
D
Deleted member 158674
Gość
A jednak można Wami pozytywnie się naładować
Same dobre wieści. A my za tydzień... nie mogę się doczekać, co tu pisać
PS a jak z płcią? Widzę, że większość wybiera się w 12.tygodniu, a podobno już w 14 u chłopca można co nieco widzieć. Ale ja się nie znam, bo naszą córeczkę potwierdzono nam dopiero w 20.tygodniu
PS a jak z płcią? Widzę, że większość wybiera się w 12.tygodniu, a podobno już w 14 u chłopca można co nieco widzieć. Ale ja się nie znam, bo naszą córeczkę potwierdzono nam dopiero w 20.tygodniu
Teraz opis mialam bardzo dokładny bo to prenatalne. Ale zawsze po usg dostaje opis badania z wszystkimi pomiarami i zdjęciami podpietymi. Duża teczka się uzbiera. Ale to i tak nie pobije teczki że starań która ledwo się zamyka bo z każdej wizyty monitoringu karteczka zdjęcia no i masa innych badań.Gratuluję udanych wizyt
Ja nie dostaję nigdy opisu z usg od swojego ginekologa
Gin powiedział że płeć w 20 tygodniu. Wcześniej mówił co podejrzewa ale często się nie sprawdzało i stwierdził że już nie rzuca monetą o ścianęA jednak można Wami pozytywnie się naładować
reklama