reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

W sumie to nic. Zmierzył serce, wymiar od pupy do główki, pokazał mężowi rączki, nóżki, pokazał kość udową (nie zmierzył jej) no i zapytałam o tego krwiaka to powiedział że się wchłonął. Ze zdjęć wydaje mi się że oglądał jeszcze główkę. Powiedział że wszystko jest ok dzidzia spora i tyle.
Pozostaje nam jedynie ufać w wiedzę lekarza

f2w3rjjgodcc729t.png

reklama
Majka czyli mialas zwykle usg a nie prenatalne... Ja sie wlasnie umowilam na 7.12... 250zl ale slyszalam ze to najlepszy specjalista u nas wiec przeżyje ;)

oar8s65gmlqg37sx.png

No ja tak samo na 1 grudnia na prenatalne i tez kolo 200zl zapłacę. Pytam się bo sama nie wiem czego się spodziewać

f2w3rjjgodcc729t.png

No to bardzo słabo u mnie mierzyli wszystko co się dało :) dzisiaj mam kiepskie samopoczucie mimo ze pogoda piękna ja bym najchętniej nie wychodziła z łóżka i najlepiej żeby nikt mi nie zawracał głowy.
Cieszę się z Waszych wizyt. Tez się muszę przejść po lumpeksach pooglądać jakieś ciuszki może to mi poprawi samopoczucie :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Majka czyli mialas zwykle usg a nie prenatalne... Ja sie wlasnie umowilam na 7.12... 250zl ale slyszalam ze to najlepszy specjalista u nas wiec przeżyje ;)

oar8s65gmlqg37sx.png
Na prenatalne nie miałam zamiaru się zapisywać ale myślałam że na nfz też mierzą przezierność karkową a ten luxmed to bardziej jak nfz. Na połówkowe zapiszę się do invicty w gdańsku, już tak ustaliliśmy, tam mierzą wszystko jak trzeba.

Majka no bo przyziernosc kosc nosowa itp to tylko na usg prrnatalnym mierza...
Justyna jak łożysko jest na przedniej scianie ruchy czuje sie słabiej i delikatniej czyli też pozniej

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Do góry