reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Na przedniej czyli bliżej brzucha czy kręgosłupa?

f2w3rjjgodcc729t.png
Bliżej brzucha :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ja wczoraj czytałam i szukałam szkół rodzenia jeszcze teoretycznie dużo czas ale tu święta potem nowy rok a na takie zajęcia chyba się trzeba wcześniej zapisywać . Martwię się tylko jak mój mąż da radę bo wiecznie pracuje a te zajęcia są przynajmniej 2 razy w tygodniu

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ja o szkole rodzenia nawet nie marzę . Bo tak, daleko przede wszystkim, szkoda mi kasy, dwie ciąże przechodziłam bez szkoły to i teraz dam radę. Z Wami będę się uczyła od nowa :)

Ja wczoraj czytałam i szukałam szkół rodzenia jeszcze teoretycznie dużo czas ale tu święta potem nowy rok a na takie zajęcia chyba się trzeba wcześniej zapisywać . Martwię się tylko jak mój mąż da radę bo wiecznie pracuje a te zajęcia są przynajmniej 2 razy w tygodniu

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
U nas sa w pt o 19 ja na niektore bede chodzila sama bo moj maz sie noe wyrobi z praca ale na te z opieki nad noworodkiem albo z porodu to juz koniecznie ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Dziewczyny ja też już po! Wszystko ok. Usg genetyczne bardzo dokładne maluszek był ustawiony dobrze do badań natomiast do ładnego zdjęcia 3d obracal się pupcia. Płci jeszcze nie rozpoznala mówiła że jest wyrostek płciowy ale jeszcze nie widzi co będzie że za tydzień czy dwa się wyksztalci. Mamy płytkę dvd, zdjęcia dokładny opis poszerzony o badania krwi które robiłam. Kość nosowa jest choć długo patrzyła bo trzymał rączkę na nosie i tak spał potem się przebudzil i ja zabral, przeziernosc katkowa prawidłowa. Jestem dzis juz spokojna ciekawe jak dlugo. Na zdjęciach opis badania. Maluszek ma już 6 cm więc gdzieś się musi mieścić mimo iż brzuch mi nie rośnie. A na ruchy przyjdzie czas. Wiek z OM to 12t3d a z usg 12t4d więc nadrobil dzidziuś ta różnice która zawsze była a nawet jest dzień do przodu. Kazała mi przyjść za miesiąc ale to prawie same święta więc umówiłam się na 16 grudnia. Dziś same dobre wieści gratuluję reszcie dziewczyn dziś wizytujacych!
20161123_164835.jpeg
20161123_164902.jpeg
20161123_170247.jpeg

p19ucsqv6rf79f3c.png

Załączniki

• 20161123_164835.jpeg
    20161123_164835.jpeg
    54,2 KB · Wyświetleń: 1 078
  • 20161123_164902.jpeg
    20161123_164902.jpeg
    48,2 KB · Wyświetleń: 1 325
  • 20161123_170247.jpeg
    20161123_170247.jpeg
    71,5 KB · Wyświetleń: 875
reklama
Dziewczyny ja też już po! Wszystko ok. Usg genetyczne bardzo dokładne maluszek był ustawiony dobrze do badań natomiast do ładnego zdjęcia 3d obracal się pupcia. Płci jeszcze nie rozpoznala mówiła że jest wyrostek płciowy ale jeszcze nie widzi co będzie że za tydzień czy dwa się wyksztalci. Mamy płytkę dvd, zdjęcia dokładny opis poszerzony o badania krwi które robiłam. Kość nosowa jest choć długo patrzyła bo trzymał rączkę na nosie i tak spał potem się przebudzil i ja zabral, przeziernosc katkowa prawidłowa. Jestem dzis juz spokojna ciekawe jak dlugo. Na zdjęciach opis badania. Maluszek ma już 6 cm więc gdzieś się musi mieścić mimo iż brzuch mi nie rośnie. A na ruchy przyjdzie czas. Wiek z OM to 12t3d a z usg 12t4d więc nadrobil dzidziuś ta różnice która zawsze była a nawet jest dzień do przodu. Kazała mi przyjść za miesiąc ale to prawie same święta więc umówiłam się na 16 grudnia. Dziś same dobre wieści gratuluję reszcie dziewczyn dziś wizytujacych! Zobacz załącznik 784592Zobacz załącznik 784593Zobacz załącznik 784594

p19ucsqv6rf79f3c.png
Uf ale się naczytalam. Bardzo się ciesze ze jest ok. Ciesze się z każdej waszej wizyty i dobrych wiesci

f2w3rjjgodcc729t.png

Do góry