Bliżej brzuchaNa przedniej czyli bliżej brzucha czy kręgosłupa?
reklama
U
użytkownik 16
Gość
tynka2506
Fanka BB :)
Ja wczoraj czytałam i szukałam szkół rodzenia jeszcze teoretycznie dużo czas ale tu święta potem nowy rok a na takie zajęcia chyba się trzeba wcześniej zapisywać . Martwię się tylko jak mój mąż da radę bo wiecznie pracuje a te zajęcia są przynajmniej 2 razy w tygodniu
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Forum BabyBoom
gaya11
Super wiadomości napływają gratuluję ja się męczę z bólem głowy i chyba zaraz zwariuje
Ja od dwóch dni tak mam- nic nie pomaga, apap jedynie ale tylko na chwilkę
Ja chodzę na NFZ i na ostatniej wizycie miałam mierzona przyziernosc podczas wizyty. To była normalna wizyta nie żadne prenatalne
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
U nas sa w pt o 19 ja na niektore bede chodzila sama bo moj maz sie noe wyrobi z praca ale na te z opieki nad noworodkiem albo z porodu to juz koniecznie ;-)Ja wczoraj czytałam i szukałam szkół rodzenia jeszcze teoretycznie dużo czas ale tu święta potem nowy rok a na takie zajęcia chyba się trzeba wcześniej zapisywać . Martwię się tylko jak mój mąż da radę bo wiecznie pracuje a te zajęcia są przynajmniej 2 razy w tygodniu
Forum BabyBoom
Dziewczyny ja też już po! Wszystko ok. Usg genetyczne bardzo dokładne maluszek był ustawiony dobrze do badań natomiast do ładnego zdjęcia 3d obracal się pupcia. Płci jeszcze nie rozpoznala mówiła że jest wyrostek płciowy ale jeszcze nie widzi co będzie że za tydzień czy dwa się wyksztalci. Mamy płytkę dvd, zdjęcia dokładny opis poszerzony o badania krwi które robiłam. Kość nosowa jest choć długo patrzyła bo trzymał rączkę na nosie i tak spał potem się przebudzil i ja zabral, przeziernosc katkowa prawidłowa. Jestem dzis juz spokojna ciekawe jak dlugo. Na zdjęciach opis badania. Maluszek ma już 6 cm więc gdzieś się musi mieścić mimo iż brzuch mi nie rośnie. A na ruchy przyjdzie czas. Wiek z OM to 12t3d a z usg 12t4d więc nadrobil dzidziuś ta różnice która zawsze była a nawet jest dzień do przodu. Kazała mi przyjść za miesiąc ale to prawie same święta więc umówiłam się na 16 grudnia. Dziś same dobre wieści gratuluję reszcie dziewczyn dziś wizytujacych!
Załączniki
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Uf ale się naczytalam. Bardzo się ciesze ze jest ok. Ciesze się z każdej waszej wizyty i dobrych wiesciDziewczyny ja też już po! Wszystko ok. Usg genetyczne bardzo dokładne maluszek był ustawiony dobrze do badań natomiast do ładnego zdjęcia 3d obracal się pupcia. Płci jeszcze nie rozpoznala mówiła że jest wyrostek płciowy ale jeszcze nie widzi co będzie że za tydzień czy dwa się wyksztalci. Mamy płytkę dvd, zdjęcia dokładny opis poszerzony o badania krwi które robiłam. Kość nosowa jest choć długo patrzyła bo trzymał rączkę na nosie i tak spał potem się przebudzil i ja zabral, przeziernosc katkowa prawidłowa. Jestem dzis juz spokojna ciekawe jak dlugo. Na zdjęciach opis badania. Maluszek ma już 6 cm więc gdzieś się musi mieścić mimo iż brzuch mi nie rośnie. A na ruchy przyjdzie czas. Wiek z OM to 12t3d a z usg 12t4d więc nadrobil dzidziuś ta różnice która zawsze była a nawet jest dzień do przodu. Kazała mi przyjść za miesiąc ale to prawie same święta więc umówiłam się na 16 grudnia. Dziś same dobre wieści gratuluję reszcie dziewczyn dziś wizytujacych! Zobacz załącznik 784592Zobacz załącznik 784593Zobacz załącznik 784594